DJ Wanda a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 02 mai 2019, 11:18
Dj Wanda a primit cel mai frumos cadou cu ocazia zilei sale de naștere. Carismatica vedetă a fost cerută în căsătorie de partenerul său de viață, Karl.

Dj Wanda și-a petrecut vacanța în Los Angeles, cu prilejul zilei sale de naștere, și iată că s-a încheiat în cel mai frumos mod cu putință. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Karl, pe plaja din Malibu: “Am spus DA și sunt cea mai fericită. A fost cel mai frumos moment trăit vreodată. A fost locul perfect și momentul perfect!”, – a declarat DJ Wanda.

DJ Wanda a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

Dj Wanda și Karl vor împlini în curând un an de relație. Aceasta a primit un superb inel de logodnă cu rubin pe care australianul Karl, cu care locuiește în Londra, îl avea pregătit încă dinaintea vacanței în Statele Unite ale Americii. Karl a ales cu grijă inelul de logodnă, știind că Wandei îi plac rubinele: “Iubesc semnificația lor. Sunt un simbol al pasiunii, al protecției și prosperitătii”, – a spus DJ Wanda.

DJ Wanda a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

DJ Wanda, care tocmai a împlinit 43 de ani, a împărtășit vestea și cu prietenii săi virtuali, anunțându-i printr-un mesaj emoționant: „Am pendulat până acum fără țintă, cu multe interese dar fără culori pe pânza vieții. Acum știu unde duce drumul meu și sunt foarte fericită. Am primit cel mai de neprețuit dar la care am visat dintotdeauna: iubirea. Pe plajă, în Malibu, Karl și-a dorit ca iubirea noastră să devină și mai puternică”, – a scris vedeta pe pagina ei de socializare.

Dj Wanda si iubitul sau, Karl

DJ Wanda si Karl s-au cunoscut vara trecuta prin intermediul unui prieten comun. Karl este australian, însă locuiește în Londra de 17 ani, oraș unde a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcților. Împreună locuiesc în capitala Marii Britanii, într-un cartier select, unde au case și vedete cunoscute, printre care Richard Gere, Gwen Stefani și Jamie Oliver. Wanda este studentă la cea mai apreciată academie de tatuaje, UK Official Tattoo Academy, din Essex, avându-l ca mentor pe celebrul Alan Paul Lofts, unul din cei mai renumiți profesori de tatuaj din lume.

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter