Divas’ Rally: Simona Gherghe a poftit la colivă în drum spre Poiana Braşov

De Ileana Voicu Ghinea, pe Ultimul update Vineri, 20 august 2021, 13:43

Vedeta care împreună cu redactorul Unica Online – Sandra Sârbu participă la competiţia Divas’ Rally a făcut un popas neaşteptat în drum spre Poiana Braşov.
Simona Gherghe a poftit la colivă după ce, pe Valea Prahovei, s-a întâlnit cu mai multe bătrâne care se întorceau de la biserică. Prahovencele au rămas surprinse să vadă ce oaspete celebru şi pofticios s-a oprit să le ceară o porţie de colivă şi s-au arătat încântate să o servească.

Divas' Rally: Simona Gherghe a poftit la colivă în drum spre Poiana Braşov

Aşa cum aminteam şi la început, Simona Gherghe împreună cu Sandra Sârbu, redactor Unica Online, participă astăzi la competiţia Divas’ Rally. Până acum cele două concurente au ajuns la timp la punctele de control, au trecut de Sinaia şi speră ca la 16.00 să fie la Poiana Braşov, aşa cum este programat.

Divas' Rally: Simona Gherghe a poftit la colivă în drum spre Poiana Braşov

Divas’ Rally este un eveniment automobilistic dedicat doamnelor posesoare de Citroen. Cabral explică pe blogul său că doamnele sunt invitate să intre într-un concurs auto cu mai multe probe, de la slalom viteză, parcare eficientă, eleganţă în trafic deschis şi iscusinţă în arta de a fi copilot, prin Bucureşti, Ploieşti şi Braşov. Este evident că în afară de probele care se desfăşoară în perimetru închis, probele presupun acţiuni şi competitivitate în limitele permise de lege.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter