Dincolo de telenovela „Teresa”: Povestea de dragoste dintre Angelique Boyer și Sebastian Rulli

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 01 februarie 2018, 11:30
Angelique Boyer și Sebastian Rulli au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din telenovele și spre bucuria, dar și surprinderea fanilor, cei doi au depășit micrul ecran și se iubesc și în realitate. 

Pe Angelique Boyer și Sebastian Rulli i-am putut admira în rolurile principale din telenovela fenomen Teresa, difuzată pe Acasa TV, dar și în producția recentă Tres Veces de Ana (Cele trei fețe ale Anei), difuzată pe postul de televiziune Happy Channel. Însă, cei doi s-au iubit cu patimă și în telenovela Lo que la vida me robo (Ceea ce viața mi-a furat), în timpul filmărilor născându-se, de fapt, povestea de dragoste reală dintre actori.

Anjelique Boyer si sebastian ruli - tres caras de ana

În aceași perioadă, Angelique și Sebastian au jucat împreună în piesa de teatru: Los derechos de la mujer (Drepturile femeii)

Citește și – O mai știi pe frumoasa Esmeralda? Cum arată Leticia Calderon la 50 de ani

Angelique Boyer și Sebastian Rulli sunt împreună din 2014 și se înțeleg de minune, chimia observată pe micile ecrane devenind mult mai puternică în realitate. Sunt frumoși, sunt celebri și sunt adorați de fanii din întreaga lume, prin urmare nu există niciun motiv să nu se mândrească cu relația lor pe conturile de socializare.

✌🏽🏖😎 ❤️ #sebastianrulli #angeliqueboyer

A post shared by Angelique Boyer (@angeliqueboyer) on

Pentru că nu degeaba se spune că viața bate filmul, povestea de dragoste dintre Angelique Boyer și Sebastian Rulli a avut intrigi și momente de suspans remarcabile. Angelique Boyer, înainte de a da curs poveștii de dragoste cu Sebastian Rulli, a trebuit să pună punct unei relații de patru ani cu producătorul telenovelei Teresa, Jose Alberto Castro, cu 28 de mai în vîrstă ca ea. Acesta, la rândul său, era divorțat de binecunoscuta actriță Angelica Rivera, după 12 ani de relație și alți patru de căsătorie. Și pentru că viața este o adevărată telenovelă, ca o paranteză, la doar doi ani după divorț, Angelica Rivera a devenit Prima Doamnă a Mexicului, în urma căsătoriei cu Enrique Peña Nieto, președintele Mexicului.

Angelique si sebastian, inainte de a fi impreuna, alaturi de partenerii de atunci, Jose Alberto Castro ;i angelica Rivera

Angelique și Sebastian, înainte de a fi împreună, alături de partenerii de atunci, Jose Alberto Castro și Aracely Arambula

Pe de altă parte, Sebastian Rulli, care tocmai divorțase în 2011 de soția sa, o prezentatoare cunoscută în Mexic, cu care are un băiat, pe nume Santi, a intrat într-o romanță pasageră cu nimeni alta decât atrița Aracely Arambula, protagonista din Abrazame muy fuerte (Îmbrățisări pătimașe), dar și din foarte multe alte telenovele transmise în România (Pe cărările iubirii, Diamantul Nopții, Alma Rebelde, Corazos Salvaje).

Angelique si Sebastian teresa relatie

Citește și – Ți-l mai amintești pe Mario Cimarro? Este incredibil cum arată la 46 de ani!

Ei bine, între timp au început filmările la cea de-a doua telenovelă ce-i avea ca protagoniști pe Angelique și Sebastian, Lo que la vida me robo, iar sentimentele lor nu au mai putut fi ascunse. S-au despărțit de parteneri și și-au declarat în fața întregii lumi sentimentele ce și le poartă. Cei doi au recunoscut ulterior că în timpul filmărilor de la Teresa au fost conștienți că există o atracție puternică, insă și-au inhibat simțămintele.


Angelique se înțelege de minune cu Santi, fiul lui Sebastian, și petrec foarte mult timp împreună, cel mic fiind îndrăgostit de talentul actoricesc al celei ce, se pare, cât de curând îi va deveni mamă vitregă, aspect care nu pare să-l deranjeze absolut deloc pe micuț.

Ceea ce ne place foarte mult este faptul că cei doi, de fiecare dată când postează o fotografie împreună, își fac și o declarație de dragoste: „Lângă tine totul este minunat. Te iubesc, Angelique!” – a scris Sebastian Rulli la imaginea de mai jos.

Sebastian Rulli - telenovela teresa

Iar Angelique nu s-a lăsat mai prejos: „Ești viața mea. Sunt atât de fericită să trăiesc experiența iubirii alături de tine. Sunt fericită să sărbătorim încă un an împreună. Îți mulțumesc pentru dragostea ta imensă și nu uita că iubirea mea te va însoți mereu. Ești cerul meu, o persoană minunată și apreciez fiecare moment cu tine.” – a fost mesajul actriței scris la prima fotografie împreună pe care a postat-o în 2018.

Angelique Boyer telenovela teresa

Angelique Boyer și Sebastian Rulli au fost incluși de publicația spaniolă People în Top 50 cele mai frumoase cupluri în 2016. Un an mai târziu au câștigat premiul pentru Cel mai bun actor și cea mai bună actriță în rol principal, oferit de Tv y Novelas.

cei mai buni protagonisti cele trei fete ale lui ana

Angelique Boyer, de origine franco-mexicană, va împlini pe 4 iulie vârsta de 30 de ani, iar iubitul său, Sebastian Rulli, va împlini pe 6 iulie vârsta de 42 de ani.

Citește și – Cum arată Ruddy Rodriguez, actrița din telenovela “Mala Mujer”, la 50 de ani

Citește și – Ți-o mai amintești pe Catherine Siachoque? Cum arată actrița de telenovele la 46 de ani

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter