Dieta Andreei Marin după sărbători. „Corpul a reacționat tare frumos”

De Unica.ro, pe

După sărbătorile de iarnă în perioada cărora mărturisea: „Nici gând să ținem diete de sărbători cu atâtea bunătăți moldovenești acasă!”, Andreea Marin (46 de ani) a scos o serie de ingrediente din alimentația ei.

În mediul online, prezentatoarea emisiunii Nu Există Nu Se Poate a dezvăluit că și-a reluat activitatea fizică, dar și care sunt ingredientele la care a renunțat la recomandarea medicului nutriționist.

Dieta Andreei Marin după sărbători. „Corpul a reacționat tare frumos”

„Eu fac un experiment acum indicat de medicul meu. Nu mănânc deloc, absolut deloc, făinoase (pâine, paste, etc.), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase.

Dar mănânc orice în rest, pește, brânzeturi, carne cine vrea poate mânca, unt, smântână, legume, verdețuri, etc.”, a scris Andreea Marin în mediul online.

„Am deja o săptămână. Corpul a reacționat după 3 zile tare frumos, așa cum mi-a spus nutriționistul. Am urmat cu sfințenie sfaturile ei. Când mă apuc de o treabă, nu o fac pe jumătate.

Nu sufăr deloc de poftă. Mă ajută mult pâinea specială care se gătește în 5 minute. Practic nu simt că am o restricție astfel. Prepari și bagi compoziția la microunde, nici măcar la cuptorul tradițional. O bunătate!

Iar mișcarea ajută considerabil, chiar dacă nu fac decât jumătate de oră. Nu e un mare efort. Beau și ceaiul cu care m-am obișnuit, cât pot de mult. E bine că e gustos”, a mai dezvăluit.

De mai bine de patru ani, Andreea formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia. Perechea locuiește împreună. Prezentatoarea TV este mama unei fiice, Ana Violeta (13 ani), din fostul mariaj cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (52 de ani).

Își mai dorește copii?

„E un dar pe care îl primești sau ba​. Ne mai dorim un copil, dar Dumnezeu este acolo sus și îmi doresc să fie cu mâna pe umerii noștri”, a declarat Andreea Marin, la Antena Stars, potrivit website-ului Spynews.ro.

Într-o intervenție în emisiunea La Măruță, partenerul de viață al Andreei a mai spus: „Bineînțeles că ne gândim la acest lucru. E o dorință foarte mare. Cred că e dorința fiecărui om să procreeze”.

„Considerăm că nu e o întâmplare. Ne-am întâlnit într-un moment în care chiar aveam nevoie unul de celălalt”, a mai spus atunci Andreea.

Foto: Instagram

Citește și:

Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani

Filme în care actorii din rolurile principale s-au iubit cu adevărat și în viața reală

Ioana Dichiseanu, despre starea de sănătatea a tatălui ei: „Este un luptător”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter