Diana Pârvu, noi detalii despre sarcină. Va naște în aprilie

De Adelina Duinea, pe

Diana Pârvu (35 de ani), fostă realizatoarea a rubricii Codul Fericirii din cadrul Știrilor Kanal D și prezentatoarea rubricii Meteo, este însărcinată cu primul ei copil. Jurnalista se află în ultimul trimestru de sarcină.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Diana a vorbit despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o în luna a cincea de sarcină, dar și despre experiența ei după infecția cu noul coronavirus.

Diana Pârvu, noi detalii despre sarcină. Va naște în aprilie

Diana va da naștere unei fiice, Jaqueline Marie, pe 15 aprilie. „Am avut o sarcină ok până în niște puncte care m-au luat prin surprindere. Am fost supusă unui cerclaj în a treia zi de Crăciun, iar de curând m-am luptat cu COVID-ul”, a spus Diana.

„Medicul meu este foarte precaut și analizează totul foarte atent. A constatat, la un control, că mi s-a scurtat colul. Dacă se scurtează este risc de a pierde sarcina. Atunci m-a pus la pat o săptămână, până la Crăciun.

În a treia zi de Crăciun am decis împreună să facem acest cerclaj, practic se coase colul, pentru a nu exista riscul de a pierde sarcina și pentru ca femeia să nu fie nevoită să stea strict numai la pat. (…)

Tremuram pe masă pentru că te adoarme și este frica aceea: «Ce se întâmplă cu copilul?». Când ești însărcinată nu te mai gândești la tine, te gândești în primul rând la copil. Mă gândeam ce o să simtă copilul când mă adoarme, când mă trezesc, dar a fost super. (…)

Citește și:

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a născut pe podeaua din baie

Mădălina Ghenea joacă rolul Sophiei Loren în filmul „House of Gucci”

Florin Ristei, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui, Naomi Hedman

Alina Laufer și gemenii ei merg acasă după mai bine de o lună în spital

După ce am avut cerclajul, mi-a fost atât de frică de COVID. De ce ți-e frică de-aia nu scapi. (…) Am avut dureri musculare, oboseală, mi-a curs nasul și simțeam că-mi ard ochii și carnea pe mine, dar nu aveam febră.

Într-o zi m-am trezit fresh, mi-am zis că a trecut și după o oră m-a pus la pat. 20 de ore cred că am dormit. Nu am putut să mă ridic decât să mănânc o dată în ziua aia.

În rest am dormit toată ziua. (…) Am avut o formă ușoară oarecum. Mi-am pierdut mirosul în a 5-a, a 6-a zi. Prima mea reacție a fost atacul de panică”, a mai mărturisit Diana.

După vindecare, Diana spune că nu o mai sperie nimic. „De-abia aștept să-mi țin copilul în brațe. Mai am trei săptămâni. Nu-mi vine să cred. Pe 15 aprilie o să o cunosc pe Jaqueline Marie”, a mai spus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter