Diana Dumitrescu, probleme de sănătate în sarcină

De Mădălina Manole, pe
Diana Dumitrescu este însărcinată pentru prima dată și se confruntă cu niște probleme de sănătate care o pun în dificultate. Îndrăgita actriță a apelat la ajutorul internauților și a făcut un apel pe conturile de socializare.

Diana Dumitrescu, în vârstă de  35 de ani, și soțul său, Alin Boroi, se pregătesc să devină părinți. După ce a luat decizia de a se îndepărta de lumea showbizz-ului, frumoasa actriță care i-a dat viață personajului Regina în telenovela cu același nume va juca cel mai important rol al vieții sale, acela de mamă. Însărcinată, Diana Dumitrescu se confruntă cu niște probleme de sănătate pe care nu știe cum să le abordeze.

Diana Dumitrescu, probleme de sănătate în sarcină

Diana Dumitrescu este răcită și nu are voie să ia medicamente, tocmai acum apărându-i și o iritație ciudată pe piele: „Am și eu o întrebare pentru mame sau femei care sunt acum însărcinate. Ce cremă de față folosiți, pentru că eu m-am umplut de bube și nimic nu-mi mai priește. Am căutat ceva special pentru femeile însărcinate, dar dacă aveți recomandări, vă rog să-mi dați mesaj. Sunt atât de răcită încât nu mai pot, este oribil să fii răcit și să nu poți să iei medicamente…Nu mai pot” – a transmis Diana Dumitrescu pe Instagram.

Diana Dumitrescu - insarcinata

Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu producătorul TV Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion, cei doi divorțănd în 2013, după șase ani de relație și alți patru de mariaj. Anul trecut, Diana Dumitrescu s-a căsătorit cu Alin Boroi, nunta având loc în mijlocul naturii.

Sursă foto: Instagram/dianadumitrescu.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter