Diana Dumitrescu a făcut dezvăluiri despre nunta secretă: „Nu mă aşteptam să fie atât de greu a două oară”

De Mădălina Manole, pe
Diana Dumitrescu s-a căsătorit duminica trecută cu iubitul său, Alin Boroi. Cei doi au ținut totul secret până în ultima clipă.

Diana Dumitrescu, 34 de ani, și Alin Boroi au făcut nunta la Poiana Brașov, în mijlocul naturii și au avut nu mai puțin de trei perechi de nași. Frumoasa actriță care i-a dat viață Reginei în telenovela cu același nume a declarat că s-a decis să facă nunta cu doar două săptămâni înainte: „A fost pe repede înainte, dar a fost totul foarte frumos. Am tremurat un pic la cununia religioasă. A fost în Poiana Brașov, în pădure. Am făcut într-o poiană cununia religioasă, iar petrecerea a fost într-un restaurant. M-am hotărât în urmă cu două săptămâni să mă căsătoresc… Ne-am hotărât, am făcut-o și iată că a fost foarte frumos. Sunt foarte fericită, am fost foarte emoționată. Nu mă aşteptam să fie atât de greu a două oară. Au fost foarte puţine persoane la nunta noastră. Familiile noastre şi prietenii apropiaţi, în jur de 60-70 de persoane. Au fost mai mult de 12 ore intense. Am avut nişte lăutari foarte buni pentru că a fost o nuntă câmpenească. Am avut şi un DJ care a pus muzică foarte bună, de toate felurile“”, – a povestit Diana Dumitrescu în cadrul emisiunii „Agenţia VIP“ de la Antena Stars.

Diana Dumitrescu si Alin Boroi nunta 1

Cât despre tradiția cu furatul miresei, Diana Dumitrescu a cam reușit să scape: „Mireasa nu s-a furat, pentru că nu am vrut. Am intrat la toaletă, iar «hoţii» au negociat bine cu Alin. S-au promis nişte vacanţe în Maldive. A existat şi o declaraţie de dragoste. M-am ţinut tare să nu plâng, au fost multe momente emoţionante.“

Diana Dumitrescu s-a maritat

 

Pentru că o nuntă pe repede înainte poate însemna o sarcină, Diana a fost întrebată și despre acest aspect: „Nu sunt însărcinată. Mi-aş dori să fiu. Sper să se întâmple în curând pentru că ne-am cununat în faţa lui Dumnezeu. A fost o seară pe care n-o s-o uit toată viaţa şi sper ca nici invitaţii mei să nu uite această petrecere, pentru că ea a însemnat foarte mult pentru mine“. 

Diana Dumitrescu, care va împlini pe 30 septembrie 35 de ani, a mai fost căsătorită cu producătorul TV Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion, cei doi divorțănd în 2013, după șase ani de relație și alți patru de mariaj.

Citește și – Andreea Berecleanu și soțul ei sărbătoresc doi ani de mariaj

Citește și – Radu Vâlcan, detalii din căsnicia cu Adela Popescu: “Știam că vom ajunge aici”

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter