Diana Dumitrescu este însărcinată. Prima poză cu burtica de gravidă

Ultimul update Luni, 11 martie 2019, 11:07
Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, vor deveni părinți. Actrița a dat vestea cea mare pe o rețea de socializare, acolo unde a postat o fotografie cu burtica de gravidă. Ce mesaj a transmis vedeta.

Diana Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, a ales să împărtășească bucuria că va deveni mămică pe contul ei de Instagram. Actrița a postat o fotografie de la o petrecere, în care își ține mâna în dreptul pântecului, pentru a se vedea burtica de gravidă.

În mesajul ce însoțește imaginea, vedeta mărturisește că vestea a venit într-un moment în care nu se aștepta, dar că se simte binecuvântată: „S-a întâmplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne așteptam mai puțin!” a transmis Diana Dumitrescu.

Fanii și apropiații vedetei s-au bucurat pentru ea și partenerul ei de viață și i-au transmis numeroase mesaje de felicitare. Postarea a strâns rapid zeci de mii de aprecieri.

„Mă tot uitam la pozele tale și îmi spuneam- e gravidă! Told you girl, de ani de zile… minunile există și apar la momentul potrivit! Felicitări din toata inima mea…” a scris colega și prietena Dianei, Tily Niculae.

„O minune dintr-o minunată… doar la oamenii buni și binecuvântați”, „Felicitari! Sarcina usoara in continuare si arati tare bine! Oricum esti frumoasa, dar acuma stralucesti!”, „Felicitări!! Ce veste minunată!!! Știu cât de mult îți doreai asta!” sunt câteva dintre mesajele pline de entuziasm ale prietenilor și faniilor Dianei Dumitrescu.

Actrița și soțul ei, omul de afaceri Alin Boroi, s-au logodit în toamna lui 2017 și s-au căsătorit anul trecut, în septembrie. Cei doi miri și-au unit destinele într-o ceremonie departe de privirile curioase ale lumii, într-un peisaj de poveste. Alături le-au fost doar prietenii și familia. Diana Dumitrescu  a mai fost căsătorită cu producătorul TV Ducu Ion, dar în 2013, după patru ani de mariaj, au ales să divorțeze.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter