Ce intervenții chirurgicale estetice și proceduri sunt în topul preferințelor femeilor! Pe ce loc se află implantul mamar?

De unica, pe

Ce intervenții chirurgicale estetice și proceduri sunt în topul preferințelor femeilor? Află care sunt cele mai căutate!

Potrivit datelor recent publicate de Societatea Internațională de Chirurgie Plastică Estetică (ISAPS), liposucția a depășit mărirea sânilor, fiind cea mai populară formă de operație estetică din lume.

În România, implantul mamar cu silicon, operațiile și tratamentele din zona genitală sunt printre cele mai căutate de femei, conform Dr. Daniela Diveică, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie estetică.

Implanturile mamare, abdominoplastia și liposuctia, intervenții chirurgicale estetice aflate în topul preferințelor femeilor

Nu există neapărat o modă a intervențiilor estetice, ci nevoia fiecărei persoane la momentul respectiv. În toți acești ani, cele mai căutate intervenții au fost implanturile mamare, urmate de chirurgia corporală. Cum ar fi abdominoplastia, liposucțiile, urmată poate pe același loc sau același număr de căutări de chirurgia facială.

Aici vorbim despre blefaroplastie, operația care corectează pleoapele „căzute”, rinoplastie, liftinguri faciale persoanelor peste 40 ani”, spune Dr. Daniela Diveică, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie estetică.

Chirurgica estetică corporală pare a fi pe același loc în topul preferințelor femeilor cu chirurgia estetica feminină și procedurile la nivelul genital. Medicul spune că sunt din ce în ce mai multe cereri de astfel de operații și tratamente și că subiectul nu mai este tabu, așa cum era în urmă cu câțiva ani.

Dr. Daniela Diveică, medic chirurg estetician: „Partea de chirurgie estetică feminină a prins din ce în ce mai mult curaj”

Nu în ultimul rând, în ultimul timp, partea de chirurgie estetică feminină…care a prins din ce în ce mai mult curaj, unde pacientele caută, se interesează. Aici există o plajă largă de intervenții, de la labioplastii, vaginoplastii când discutăm de varianta chirurgicală, sau variante non chirurgicale, minim invazive. Cum ar fi tratamentele de rejuvenare, augumentarea punctului G, PRP vaginal, laserul pentru rejuvenare vaginală, peelingurile intime pentru albire. Sau augmentarea labiilor cu acid hialuronic în cazul în care pielea este mai lipsită de volum”, mai spune Dr. Daniela Diveică, medic chirurg estetician.

Cele care nu optează pentru intervențiile chirurgicale estetice intime, aleg procedurile și tratamentele

La fel de căutate sunt și procedurile realizate în zona intimă. Femeile, de diferite vârste, se confruntă cu diverse probleme care le dau mari bătăi de cap și, desigur, caută soluții pentru rezolvarea lor.

„Ca și variantă non chirurgicală ar fi laserul CO2, un tratament nedureros, minim invaziv, pentru rejuvenare vaginală. Laserul stimulează producția de colagen, îmbunătățind astfel funcționalitatea zonei tratate și restaurând echilibrul trofic al mucoasei membranei vaginale.

Acest tratament nu este destinat doar femeilor de peste 40 de ani. Și un număr important de femei tinere se confruntă cu diverse simptome de disconfort vaginal. Mai exact, tratamentul este destinat femeilor care se confruntă cu senzații de jenă, disconfort, senzație de uscăciune. De asemenea, si celor care se confruntă cu disconfort în timpul actului sexual, modificarea florei, incontinența urinară, cistită recurentă sau alte simptome ce apar după naștere, în (pre)menopauză”, mai spune medicul.

PRP Vaginal, tratament aflat în topul preferințelor femeilor, pe lângă alte intervenții chirirgicale estetice. Ce beneficii are?

Printre procedurile aflate în topul preferințelor femeilor, pe lângă intervențiile chirurgicale estetice, Dr. Daniela Diveică amintește tratamentul PRP vaginal.

PRP Vaginal, injectarea de plasmă în regiunea genitală, reprezintă un tratament nou, ultramodern. El este menit să refacă tonusul și vascularizația zonei intime. Tratamentul utilizează propria plasmă sangvină, care este injectată în țesuturile vaginale și vulvare, a mai spus medicul primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie estetică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter