Diana Dondoe, „cea de-a cincea minune a modei”, este însărcinată cu primul copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 ianuarie 2021, 18:00

Supermodelul Diana Dondoe (38 de ani) urmeasă să aducă pe lume primul ei copil.

Diana Dondoe și-a început cariera de model la 17 ani, în Craiova, iar șase ani mai târziu avea să apară în renumitul calendar Pirelli. Prima prezentare de modă a frumoasei Diana a fost pentru Prada, iar apoi, au urmat diverse colaborări de succes cu alte mari branduri de modă – Chanel, Alexander McQueen, Miu Miu, Moschino, Jean-Paul Gaultier sau La Perla.

Citeşte şi: Diana Dondoe, un reper pentru creatorii de modă

„Prima mea prezentare importantă a fost pentru Prada, în Milano. Norocul meu a fost că nu prea mi-am dat seama la momentul respectiv de importanţa acestei prezentări, aşa că am ieşit imediat dupa Gisele Bündchen ca o floare, cu emoţii, dar nimic special… „, spunea modelul, în urmă cu câțiva ani, pentru eva.ro.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

După ce ani la rând a ocupat locul 5 în topul primelor 50 de modele internaționale, fiind numită “cea de-a cincea minune a modei”, Diana Dondoe a decis să ia o pauză în 2011 și să se retragă de pe podium pentru a studia psihologia la Sorbona. În presă apăruseră la vremea aceea zvonuri că ar fi câştigat milioane de dolari şi şi-a achiziţionat chiar şi un apartament la New York şi unul în Bucureşti.

În 2018, Diana s-a căsătorit în secret cu actorul francez Xavier Lemaître, iar acum a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că este insărcinată.

Diana Dondoe a postat pe pagina sa de Instagram o forografie cu burtica de gravidă, din care se poate vedea că sarcina este destul de avansată.

Vezi poza cu burtica de gravidă în galeria foto de mai sus.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter