Diana Bart este însărcinată. Prezentatoarea TV va deveni mămică a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 martie 2020, 15:27
Diana Bart este însărcinată. Îndrăgita prezentatoare de televiziune va deveni mămică a doua oară și este în culmea fericirii.

Diana Bart, în vârstă de 38 de ani, a confirmat zvonurile legate de a doua sarcină, zvonuri apărute de aproape o săptămână în presă și, totodată, a dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă, dar și reacția fetiței sale când a aflat vesetea cea mare: „Mă simt foarte bine şi îmi reamintesc de sarcina cu Maira. Se spune că sarcinile sunt diferite şi uite că, deşi sunt însărcinată tot cu fetiţă, am avut nişte mici probleme cu greţurile, la care chiar nu mă aşteptam. 

La început, am luat-o pe ocolite şi am întrebat-o dacă ar vrea o surioară sau un frăţior, aşa cum vede la desene sau prin cărţile de poveşti. Și mi-a spus că nu, că vrea să fie singură. Probabil că, fiind în centrul universului nostru, n-a vrut să apară ceva care să-i limiteze atenţia noastră sau să împartă cu cineva tot ceea ce primeşte de la noi. Şi atunci am abordat-o altfel, spunându-i că acest bebeluş este pentru ea.

I-am citit mai multe poveşti cu fraţi şi surori şi i-am arătat cât de important este să ai cu cine să te joci, să-ţi ajuţi frăţiorul să mănânce etc. Din acel moment, a devenit nerăbdătoare, vrea să ştie când vine bebeluşul, ca să aibă grijă de el, să se joace cu el …”, a dezvăluit Diana Bart, pentru OK! Magazine.

Citește și – Exclusiv. Ingredientul nelipsit din dieta Dianei Bart. Chiar dacă alăptează, tot îl consumă

Diana Bart a divorțat în 2014, după doi ani de mariaj, de omul de afaceri Adrian Geotoiu, iar în septembrie 2017 s-a căsătorit cu Mihai Dumitrescu. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 3 anișori, care a venit pe lume în mai, 2017. Carismatica prezentatoare de la Prima TV a povestit ce reacție a avut soțul său când a aflat ca va avea…tot o fetiță: „Pe de o parte, voia băieţel, pe de altă parte, voia şi două fetiţe … Dar a fost haios, atunci când a aflat că vom avea tot o fetiţă. M-a întrebat: «Sigur e fetiţă? Nu cumva e băieţel, ca să am şi eu cu cine să merg la meciurile de fotbal?».” 

Citește și – Exclusiv. Diana Bart a alăptat în public: “Nu trebuie să te dezbraci…”

Vezi imagini cu Diana Bart însărcinată în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter