Denise Rifai vorbește despre relația cu Dan Bittman: „E foarte onorant că există în viața mea”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 12 decembrie 2022, 10:32

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D a schimbat rolurile și a ajuns ea însăși în postura de invitat. Prezentatoarea a vorbit în cadrul unui podcast despre copilăria sa, dorința de a avea o familie, dar a discutat si despre zvonurile conform cărora ar fi avut o relație cu Dan Bittman.

Invitată în cadrul podcastului „Altceva”, cu Adrian Artene, Denise Rifai a ținut să lămurească mai multe aspecte din viața ei, pe parcursul întrebărilor care i-au fost adresate.

Denise Rifai, despre zvonul că s-ar iubi cu Dan Bittman

Printre subiectele care au fost abordate, Denise Rifai a primit și întrebarea roșie. Vedeta Kanal D a fost întrebată dacă a fost sau încă se mai află într-o relație cu solistul de la Holograf.

Denise Rifai nu a ocolit răspunsul și a decis să lămurească acest subiect atât de titrat în ultima perioadă. „Să lămurim. Este atât de onorant să cunoști un bărbat cum este Dan Bittman. E un bărbat minunat și o să spun așa: E foarte onorant că există în viața mea”, a spus prezentatoarea de la Kanal D.

Moderatoarea emisiunii „40 de întrebări” a vorbit și despre copilăria și perioada adolescenței sale. Ea a mărturisit că viața ei nu a fost deloc simplă, dat fiind faptul că provenea dintr-o familie mixtă, cu un tată arab și o mamă româncă.

„Eu am avut o adolescență complicată. Să fii o fată pe jumătate arabă într-o lume creștină este foarte greu. Tata nu înțelegea ce e aia să merg la petreceri, în vaganțe, să dorm la o prietenă. Pentru tata ce aici e normalitate, pentru el era rușinea supremă. Nu știu dacă această Denise Rifai de azi ar mai fi fost cea de azi dacă nu trecea prin aceste experiențe. Le sunt recunoscătoare, îi iubesc pe amândoi”, a mărturisit Denise Rifai.

Pe cine ar reînvia Denise Rifai, dacă ar avea această putere

Un moment sensibil pentru prezentatoare a fost acela când a fost nevoită să vorbească despre bunica ei. Denise Rifai a fost extrem de apropiată de aceasta, iar după moartea sa a suferit foarte mult. Vedeta spune că dacă ar avea această putere ar aduce-o la viață pentru a mai putea petrece timp împreună.

Citește și: Denise Rifai, mărturisiri în lacrimi, despre dorința de a fi mamă și moartea bunicii. „Mă doare!”

„Pe bunica, evident. Este singurul om pe care l-aș aduce cu mine. Cred și simt că oamenii care pleacă…..Pe bunica o simt cu mine. Câteodată te ia dorul ăla fizic, dar ea e în mine. De la ea am primit foarte multă putere și arta de a fi femeie”, a mărturisit emoționată prezentatoarea de la Kanal D.

Familia pe care și-o dorește prezentatoarea de la „40 de întrebări”

Denise Rifai a dezvăluit și cum și-ar dori să arate soțul ei, dar și care sunt dorințele sale în ceea ce privește familia pe care ar vrea să o aibă. Prezentatoarea spune că și-ar dori, printre altele, să aducă pe lume trei băieți și o fată.

„Tânără fată mă gândeam că o să am 3 băieți și o fată. Și un singur bărbat în viața mea. Dragostea e ca marea și e eternă. Toată viața mea mi-aș dori să văd lângă mine un bărbat în ochii căruia să văd marea. Un bărbat cu ochii verzi sau albaștri. Tot ce s-a așezat în viața mea au fost bărbați clasici, bruneți cu ochi căprui”, a dezv[luit Denise.

Citește și: Exclusiv! Denise Rifai, cu toate cărțile pe masă în Unica de noiembrie: „Sper ca publicul să perceapă și acea latură sensibilă a mea”

Tot Denise mărturisește că și-ar dori să schimbe mai multe ținute în ziua cea maire. Prezentatoarea spune că ar vrea să fie o zi de neuitat și că ar vrea ca la nunta ei să poarte minim trei rochii.

„La cununia civilă trebuie să te îmbraci cumva, una pentru cununia religioasă, alta pentru următoarea parte și una pentru final. Trei rochii minim. Cununia civilă mi-ar plăcea să fie foarte simplă. Eu cu el și atât”, a spus prezentatoarea în cadrul podcastului.

Denise Rifai, despre moarte: „Lin și să nu mă vadă nimeni”

O altă întrebare sensibilă adresată prezentatoarei de la Kanal D a fost aceea despre momentul în care va muri. Denise spune că și-ar dori să moară în liniște fără ca cineva să o vadă, făcând referire la ceremoniile discrete din lumea arabă, lume de unde provine tatăl ei.

„Trebuie să fie cald. Vreau să fie în iulie-august și să mor lin și să nu mă vadă nimeni. Nu suport chestiunea asta să vină lumea să te vadă. Sunt întotdeauna pregătită. Am avut momente în care am fost aproape de moarte. Conduceam și mi-a sărit un câine în față. Carosabilul era umed, am vrut să feresc, eram pe DN, mașina s-a rotit. Dumnezeu m-a scos. Sunt momente!”, a concluzionat Denise.

Denise Rifai este una dntre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare din România. A lucrat în trecut la Realitatea TV, acolo unde a moderat mai multe emisiuni politice. Ulterior, după plecarea din trust, Denise Rifai s-a mutat la Kanal D, acolo unde prezintă, începând din anul 2020, emisiunea „40 de întrebări”.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter