Denisa de la Bambi s-a logodit. Cu cine se iubește artista

De Mădălina Manole, pe
Denisa Tănase, una dintre cele două surori care compun trupa Bambi, s-a logodit. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an.

Denisa Tănase, în vârstă de 31 de ani, se pregătește să ajungă la altar sau, cel puțin, acesta este următorul pas firesc după cererea în căsătorie primită în vacanța pe care a avut-o de curând alături de iubitul său. Cei doi au fost în Seychelles şi Madagascar și în timpul unei croaziere, acesta s-a așezat în genunchi și i-a pus întrebarea mult așteptată:

Denisa Bambi si iubitul sau „Am primit inelul  în croazieră. E prea mare şi trebuie să-l micşorez. E un trilogy ring, simbolizează trecutul, prezentul şi viitorul. Un simbol, un gest care înseamnă că cineva vrea să te aibă alături toată viaţa. Genul ăsta de relaţie înseamnă mai mult decât un act şi o petrecere la care să inviţi pe toată lumea”, – a dezvăluit Denisa Tănase în cadrul emisiunii pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Denisa Bambi si iubitul sau

Denisa Tănase se iubește de la finele anului trecut cu Mircea Brânzei, patronul unui salon de înfrumusețare din Capitală. Cu toate că nu este obișnuit cu lumina reflectoarelor, Mircea nu evită aparițiile în public alături de iubita sa. Cei doi se înțeleg foarte bine, formează un cuplu frumos și discret și chiar se gândesc să devină părinți cât de curând, Denisa afirmând în urmă cu ceva timp că și-ar dori să aibă o fetiță.Denisa Bambi si iubitul sau

Citește și – Ozana Barabancea iubește tradițiile. Artista este pasionată de ii și… busuioc

Citește și Fuego are la bază o meserie absolut neașteptată pe care nu o mai poate practica 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter