Care a fost cea mai mare durere și neputință a Regelui Mihai. Declarația emoționantă a Principesei Margareta

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 05 decembrie 2017, 15:18
Regele Mihai a murit astăzi, 5 decembrie, la vîrsta de 96 de ani, iar vestea care a îndoliat România a lăsat în urmă șiroaie de lacrimi pentru ultimul său rege.

Într-o înregistrare mai veche publicată de TVR, Principesa Margareta, în cadrul interviului oferit, a dezvăluit care era cea mai mare suferință și neputință a Regelui Mihai.

Vorbea foarte des de suferinţa ţării noastre. A suferit mult şi în exil. A simţit că nu se poate face nimic, că el nu poate face nimic pentru ţara lui. A fost o mare frustrare. Mi-a povestit multe.”, își amintește Principesa Margareta.

Am cules un buchet de flori o dată din grădină şi am spus: o să-i dau acest buchet pentru că e mereu trist. Şi am întrebat-o pe mama: de ce e mereu trist? Şi ea mi-a spus că este trist pentru că a pierdut o ţară”, a declarat Principesa Margareta pentru TVR.

Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru două zile în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc la Catedrala Patriarhală. Va fi înmormântat la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.

Citește și – Regele Mihai a murit. Iată povestea emoționantă de viață a Alteței Sale Regale

Citește și – Reacția fostului Principe Nicolae după moartea bunicului său, Regele Mihai

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter