De nerecunoscut! Cum arăta Carmen Brumă la 17 ani și cu surplus de kilograme

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 09 ianuarie 2018, 10:57
Carmen Brumă este recunoscută și apreciată pentru silueta sa de invidiat, însă situația nu a stat dintotdeauna așa. Fosta prezentatoare TV a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea din adolescență, mai exact de când avea 17 ani, și... 86 de kilograme.

Fotografia cu pricina a șocat fanii vedetei, cu atât mai mult cu cât Carmen Brumă a postat-o prin comparație cu o altă fotografie realizată recent și a accentuat ideea transformarii radicale a fizicului.

17 ani vs 40 si jumatate 😊! #bodytransformation #bestrongerthanyourexcuses #youcan

A post shared by carmen bruma (@carmenbrumaoficial) on

17 ani vs 40 și jumătate” – a fost comentariul scris de Carmen Brumă la fotografie, iar prietenii virtuali s-au întrecut în comentarii: „Judecând după poze, zici ca în cea din dreapta ai 17 ani și în cea din stânga 40 jumătate. Ești minunată, ne demonstrezi că dacă vrei se poate. Bravo!” – a fost unul dintre mesajele de susținere venite de la aceștia.

Carmen Bruma

Carmen Brumă este adepta stilului de viață sănătos, iubește sportul, pe care-l practică aproape zilnic, și alimentația echilibrată, dovadă stând nu doar articolele postate pe blogul său, ci și tema emisiunilor prezentate de-a lungul timpului. În plus, îndrăgita vedetă, din dorința de a ajuta și alte femei să ajungă la greutatea ideală, a lansat până acum două cărți cu sfaturi personale de nutriție și sport, dar și numeroase provocări pe blogul său, totodată, dezvăluind publicului și trucurile de frumusețe și sănătate pe care le deține și le aplică constant.

Carmen Bruma

Iubita lui Mircea Badea a mărturisit că preocuparea pentru dietă a început în momentul în care a luat în greutate 30 de kilograme, iar experiența aceasta a povestit-o în cele două cărți „Slim- Cum am slăbit 30 de kg și nu le-am mai pus inapoi” și „3 S- Sănătoasă, Suplă Sătulă”.

La multi ani ! #happynewyear #2018

A post shared by carmen bruma (@carmenbrumaoficial) on


Cu toate că nu sunt căsătoriți, Carmen Brumă și Mircea Badea trăiesc de ani de zile o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel, pe Vlad,  în vârstă de 4 ani.

Citește și – Carmen Brumă, despre alimentele nesănătoase: “Doza face otrava!”

Citește și – Carmen Brumă, într-unele dintre cele mai inedite ipostaze

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter