De ce se simt vinovați Prinții William și Harry față de mama lor

De Amelia Matei, pe
Pe 31 august, se împlinesc 20 de ani de la moartea Prințesei Diana, ocazie cu care William și Harry vor lua parte la un documentar de 90 de minute, numit simplu – „Diana”. Cei doi fii ai Prințesei de Wales au luat această decizie pentru că simt că și-au dezamăgit mama în trecut pentru că nu au protejat-o.

Citește și – Detalii neștiute despre înmormântarea Prințesei Diana

William și Harry aveau 15 ani, respectiv 12 ani în momentul în care mama lor și-a pierdut viața în accidentul rutier de la Paris. Acum, cei doi prinți se simt datori „să îi apere numele și să le reamintească tuturor de caracterul ei”.

În clipul de prezentare al documentarului, Ducele de Cambridge, acum în vârstă de 34 de ani, a declarat: „Parte din motivul pentru care eu și Harry vrem să facem asta este pentru că simțim că i-o datorăm. Simțim că am dezamăgit-o când eram mai tineri. Nu am putut să o protejăm. Vrem să le reamintim tuturor caracterul ei”.

Fratele lui mai mic, Harry, în vârstă de 32 de ani, a adăugat: „Am fost șocați de revărsarea de emoție și sprijin în urma tragediei. A fost uimitor și frumos în același timp. Acum, prinvind în urmă, pot spune că a fost uimitor că mama noastră a avut un impact atât de mare asupra atâtor oameni”.

„Cred că nu o să fie niciodată ușor pentru nici unul din noi doi să vorbim despre mama noastră, dar 20 de ani mai târziu reprezintă un moment potrivit să le reamintim oamenilor câte schimbări în bine a putut să facă, nu doar ca membru regal, cât pentru oameni”, a adăugat acesta.

Documentarul, care va fi difuzat în luna august de BBC, se va afla pe concentrația globală la aflarea veștii tragice al decesului Prințesei Diana. Producția va include, de asemenea, și interviuri cu apropiații lui Lady Di.

Citește și – De ce nu a vorbit niciodată Prințul Harry despre moartea Prințesei Diana

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter