De ce a refuzat Gigi Becali să-l cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

De Mădălina Manole, pe
Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au cununat civil în urmă cu două zile, iar acum se pregătesc să ajungă și în fața altarului, iar nașii vor fi Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția sa, Irina Nicolae, cunoscută publicului de pe vremea când cânta în trupa A.S.I.A.

Gigi Becali l-a cununat pe Cristi Borcea în anul 2011, atunci când fostul acționar de la Dinamo s-a însurat cu cea de-a doua sa soție, Alina Vidican, însă de această dată a refuzat să-i mai fie naș: „M-a sunat, mi-a cerut binecuvântarea! I-am spus că nu am treabă eu cu asta. Eu l-am cununat o dată, eu a doua oară nu mă mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poți să faci așa cum vrei tu! Eu stau departe de asta și nu ma refer la el acum, ci în general vorbind”, – a spus Gigi Becali la Pro X, potrivit sport.ro.

Pe de altă parte, Gigi Becali nu a trecut cu vederea faptul că Borcea va fi tată din nou: „Să vedem cum o să se descurce cu 9  copii. Asta e important. Cu copiii trebuie să te descurci, să muncești. I-am spus: Bine, ai făcut cu asta trei, dar peste un an sau doi să nu mai faci 2-3 cu alta”, a adăugat Gigi Becali pentru sursa citată.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un băiețel pe nume Milan, în vârstă de 2 ani, micuțul fiind cel de-al șaptelea copil al omului de afaceri. Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea din 1988 și până în 2011. Imediat după divorț a ajuns la altar cu Alina Vidican, însă la fel de repede au și divorțat. Cristi Borcea are în prezent 7 copii, iar acum se pregătește să devină din nou tată, pentru a doua oară cu Valentina Pelinel, aceasta fiind însărcinată cu gemeni.

Citește și – Dan Negru, poză rară cu familia sa. Prezentatorul TV a explicat de ce se ferește să o expună public

Citește și – Tora Vasilescu, despre stilul de viață actual: “Nu aș da timpul înapoi. Nu îmi e dor de scenă”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter