Câte kilograme are Valentina Pelinel și cum reușește să se mențină în formă: „Nu sunt adepta dietelor”/ Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 17:30

A adus pe lume trei copii, dar are o siluetă de invidiat! Valentina Pelinel recunoaște că nu depășește niciodată 63-64 de kilograme și se antrenează din greu cu Luminița Nicolescu pentru a fi în formă.

Fostul manechin mai are zile în care nu își refuză nimic, dar apoi are grijă ce mănâncă și recompensează. Soția lui Cristi Borcea se declară pofticioasă și are perioade, cum ar fi cele ale sărbătorilor, în care nu ține cont de cât și ce mănâncă, însă are grijă să nu renunțe la antrenamentele zilnice.

Valentina Pelinel: „Chiar dacă sunt pofticioasă, am grijă să mențin un echilibru”

“Îmi place să fiu în formă și, chiar dacă sunt pofticioasă, am grijă să mențin un echilibru. De Sărbători, de exemplu, nu țin cont de cât și ce mănânc, dar apoi am grijă ca acele kilograme în plus să dispară.

De 18 ani mă antrenez aproape zilnic cu buna mea prietenă și antrenoare de fitness Luminița Nicolescu. M-a antrenat chiar și în timpul sarcinilor, când bineînțeles a adaptat exercițiile situației. Nu îmi dă voie să depășesc 63-64 kilograme, greutate pe care amândouă o considerăm ideală pentru mine”, spune Valentina Pelinel pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Valentina Pelinel dezvăluie provocările la care o supun cei trei copii: „Doamne, cum ies cu ea așa pe stradă? Ce zice lumea?” / Exclusiv

Citeşte și: Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea: „Eu sunt timidă, dar așa am simțit atunci să fac”

„Am perioade în care îmi fac poftele și perioade în care sunt atentă la alimentație”

Cu toate astea, vedeta nu a fost niciodată adepta dietelor, dar a știut să mențină un echilibru. Nu își dă voie să se îngrașe, pentru că are convingerea că și două kilograme dacă ia în plus nu o avantajează.

“Nu sunt adepta dietelor și nici nu aș mai avea răbdare acum să țin o dietă ca la carte. Dar am perioade în care îmi fac poftele și perioade în care sunt foarte atentă la alimentație, iar mișcarea e oricum parte din viața mea.

Chiar și două kilograme în plus se simt și nu mă fac să mă simt bine. Nu am voie să fiu grasă și punct, nu îmi stă bine”, mai spune Valentina Pelinel.

Citeşte și: Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea și viața cu trei copii: „Ne-am găsit liniștea împreună” / Exclusiv

Citeşte și: Ce tabieturi de cuplu au Valentina Pelinel și Cristi Borcea: „După ce se culcă copiii, rămânem noi doi”

Cristi Borcea, marea iubire

Valentina Pelinel și-a găsit liniștea și fericirea lângă Cristi Borcea. Au o viață de familie împlinită, iar chimia dintre ei e evidentă.  “Este jumătatea mea, suntem o familie unită și binecuvântată, nu doar cu cei trei copii ai noștri, ci cu toți nouă copii. Suntem o familie mare și unită.

Copiii se înțeleg foarte bine între ei, se văd frecvent, țin legătura unii cu alții, se iubesc, așa cum e normal să se iubească frații. Noi ne-am găsit liniștea împreună, comunicăm foarte bine. E chimie”, mai spune Valentina Pelinel pentru UNICA.RO.

Valentina Pelinel a fost, timp de mai mulți ani, model internațional și a locuit în America. Aceasta a defilat pe cele mai mari podiumuri ale lumii, însă pentru asta a fost nevoită să facă și sacrificii. Vedeta avea doar 16 ani când a început să simtă succesul, iar după pierderea tatălui său a înțeles că trebuie să lupte pentru visurile ei și să își susțină familia.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter