De ce prințul George trebuie să se aplece în fața reginei, iar prințesa Charlotte nu

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 31 iulie 2018, 11:53
Prințul George, care a împlinit de curând cinci ani, trebuie să facă plecăciuni în fața reginei, însă sora sa mai mică, Charlotte, nu este obligată să respecte această tradiție... sau cel puțin nu acum.

Motivul este că, la doar trei ani, prințesa este considerată mult prea mică pentru a lua parte într-o tradiție a oamenilor mari.

Potrivit istoricului regal Marlene Eilers Koenig, copiii din familia regală trebuie să facă plecăciuni la vârsta de cinci ani, oferindu-i lui Charlotte încă doi ani în care e scutită de acest gest.

Citește și: Este Naomi Campbell însărcinată?

Regina este singura persoană în fața căreia trebuie să facă reverențe copiii familiei regale. O alteță regală nu face reverențe în fața altei fețe regale”, a explicat expertul regal pentru The Sun.

Reverențele fac parte din eticheta regală, nu au legătură cu precedentul. Te apleci în fața reginei atunci când o vezi prima dată și apoi în momentul în care pleci. De Crăciun, la Biserică, am văzut ducii aplecându-se în fața reginei când aceasta a venit și a plecat”, a arătat Koenig.

Citește și: Madonna își dedică ziua de naștere ajutorării copiilor din Malawi

Ea a precizat că este posibil ca prințul George să fi exersat din timp cum trebuie să salute în public.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter