Prințul George a împlinit 8 ani! Fotografia aniversară de pe rețelele de socializare a primit peste un milion de aprecieri

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 iulie 2021, 16:39
Prințul George a împlinit astăzi 8 ani. Ca în fiecare an, familia regală a publicat pe rețelele de socializare o fotografie aniversară cu fiul cel mare al ducilor de Cambridge. 

Aniversarea prințului George a fost marcată pe rețelele de socializare cu o imagine care i-a cucerit pe internauți. Fotografia realizată de Kate Middleton a primit peste un milion de aprecieri.

Imaginea a fost făcută de Kate Middleton la începutul acestei luni, la Anmer Hall, o reședință a familiei din domeniul Sandringham din Norfolk, estul Angliei. În fotografie, băiatul stă pe capota unei mașini Land Rover Defender, care i-a aparținut străbunicului său, prințul Philip.

Citește și: Cristina Cioran, despre o problemă delicată pe care o are: Este în exteriorul uterului și crește odată cu bebelușul!

Regina Elisabeta a II-a se ține de glume. Ce a făcut suverana Angliei în timpul unui eveniment politic

Cătălin Botezatu, de urgență la spital. Cum se simte acum designerul

Oana Roman s-a lăsat greu recucerită de Marius Elisei: „Am așteptat un pic”

Prințul George, al treilea în linia succesiunii la tronul britanic

George Alexander Louis s-a născut pe 22 iulie 2013, la Spitalul St. Mary din Londra. O zi mai târziu părinții săi, prințul William și Kate Middleton, l-au prezentat întregii lumi. Prințul George este primul nepot al prințului Charles, moștenitorul tronului britanic. Acesta mai are o soră, prințesa Charlotte și un frate mai mic, prințul Louis.

Bebelușul, care a venit pe lume la ora locală 16:24 și a cântărit 3,79 kg la naștere, a fost botezat câteva luni mai târziu, în data de 23 octombrie 2013, cu apă din râul Iordanului. Evenimentul a avut loc la Capela Regală a Palatului St. James.

Prințul George este al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi după tatăl lui, prinţul William.

În GALERIA FOTO de mai sus puteți vedea mai multe imagini cu prințul George.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter