De ce nu mănâncă Regina Marii Britanii niciodată usturoi. L-a interzis în bucătăria Regală

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 15:07

Este cunoscut deja faptul că Regina Elisabeta a II-a este foarte atentă la la modul în care se hrănește și este adepta unei diete cât mai ușoare și sănătoase, evitând produsele alimentare procesate, prăjelile, sarea și dulciurile în exces. Dar știați că există ceva ce Alteța Regală nu consumă niciodată? Este vorba despre usturoi.

Regina Elisabeta detestă usturoiul atât de tare încât l-a interzis în bucătăria Regală de la Buckingham Palace. Deși are foarte multe beneficii pentru sănătate, cei de la Buckingham refuză să consume usturoi din cazua efectului neplăcut pe care îl are asupra mirosului respirației. În aceeași situație se află și ceapa, dar aceasta nu este interzisă, ci folosită foarte rar și în cantități foarte mici.


Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a suferea de tulburări obsesiv-compulsive în copilărie: „Alinia haine, farfurii și creioane pentru a se liniști”

Darren McGrady, fost bucătar al Casei Regale, a confirmat aceste lucruri, într-un interviu mai vechi.

“Nu puteam servi nimic cu usturoi sau cu prea multă ceapă. Dar, de asemena, nu puteam servi nici friptură în sânge, Regina fiind adepta preparatelor foarte bine gătite termic”, a explicat McGrady, potrivit Bussiness Insider.

John Higging, un alt fost bucătar al Reginei a spus: “Regina și familia sa sunt niște oameni minunați, dar nu vor să mănânce asta. La Buckingham Palace nu se gătește cu usturoi. Cred eu că evită să aibă o respirație ‘regală’ urât mirositoare.”

Citeşte şi: Ce proprietăți deține Regina Elisabeta a II-a. Costul lor se ridică la miliarde de euro

Camilla Parker, partenera Prințului Charles, a confirmat și ea că în bucătăria Regală, usturoiul este strict interzis: “Nu-mi place să spun acest lucru, dar usturoiul are un mare ‘Nu’ de la noi. Pentru că noi comunicăm mereu între noi și vorbim des și cu alte persoane… Așa că-l evităm.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter