Kate Middleton și Meghan Markle au purtat bijuterii-tribut în onoarea Reginei Elisabeta a II-a. Cum arată accesoriile și care este povestea lor

De Unica.ro, pe

Kate Middleton (40 de ani) și Meghan Markle (41 de ani) au purtat bijuterii-tribut la ceremonia de mutare a sicriului Reginei Elisabeta a II-a de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster, unde publicul își poate prezenta condoleanțele.

Kate Middleton și Meghan Markle au purtat bijuterii-tribut în onoarea Reginei Elisabeta a II-a

Recent învestită cu titlul de Prințesă de Wales, Kate a purtat o broșă cu diamante și perle care i-a aparținut anterior monarhului. Regina a purtat bijuteria în timpul unei vizite în Seoul, Coreea de Sud, în 1999. Kate a purtat accesoriul și cu alte ocazii, în 2017 în Belgia, la ceremonia de comemorare a Bătăliei de la Passchendaele, dar și în 2018, în Londra, la Festivalul Comemorării, dedicat celor care au servit și s-au sacrificat în luptă pentru Marea Britanie și Commonwealth.

Ducesa de Sussex a purtat o pereche de cercei cu diamante și perle pe care i-a primit de la Regină în 2018, înaintea primei lor apariții publice împreună.

Meghan și Kate le-au fost alături partenerilor lor, nepoții reginei, Prințul William și Prințul Harry. La ceremonie au fost prezenți toți cei patru copii ai reginei și partenerii lor, Regele Charles al III-lea și soția lui, Regina consoartă Camilla, Prințesa Anne și soțul ei, Sir Timothy Laurence, Prințul Edward și soția lui, Sophie, Contesă de Wessex, și Prințul Andrew.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle pot deveni prinț și prințesă, după decesul Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: După decesul Reginei Elisabeta a II-a, fostele colonii britanice din Asia cer ca diamantul Koh-i-Noor, care aparține casei regale, să le fie înapoiat

Citește și: O româncă din Bacău a croit ținute pentru Regina Elisabeta a II-a. „Experiența a fost nemaipomenită”

Citește și: Câte proprietăți are regele Charles al III-lea al Marii Britanii în România, cum arată acestea și cât costă cazarea în ele

Sicriul a fost transportat de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster în liniște, cu Charles, William și Harry mergând în urma lui, alături de câteva sute de soldați. Trupul Reginei va fi depus în Westminster Hall timp de 5 zile, până la înmormântarea sa de luni, 19 septembrie 2022. Slujba va avea loc la Westminster Abbey.

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie 2022, la reședința sa din Scoția, respectiv Castelul Balmoral, după 70 de ani de domnie, la 96 de ani. A fost cea mai cea mai longevivă suverană a Marii Britanii, cel mai în vârstă monarh din lume și a avut a doua cea mai îndelungată domnie din istoria lumii, după Ludovic al XIV-lea al Franței, care a domnit 72 de ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter