De ce nu mai poate Simona Gherghe să rămână însărcinată. „Am avut două sarcini dificile”

De Unica.ro, pe

Simona Gherghe (44 de ani) este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Ana Georgiana (4 ani) și Vlad Ioan (2 ani). Recent, în mediul online, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, prezentatoarea TV a dezvăluit de ce nu mai poate rămâne însărcinată.

De ce nu mai poate Simona Gherghe să rămână însărcinată

Întrebată dacă ea și soțul ei, Răzvan Săndulescu, își mai doresc alți copii, Simona a răspuns: „Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie. Am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”.

Simona și soțul ei s-au căsătorit civil în 2017, în timp ce prezentatoarea de televiziune era însărcinată în opt luni cu fiica lor. În aprilie anul acesta, perechea va aniversa 4 ani de la cununia civilă, iar în iulie, 4 ani de la cea religioasă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gabriela Firea, despre prietenia cu Simona Gherghe: „Putea să fie altfel”

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Ce s-a întâmplat cu fiul Simonei Gherghe? „M-am speriat foarte tare”

Cum a fost Simona Gherghe cerută în căsătorie?

„Nu suntem geloși, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem și se rezolvă. Răzvan știe foarte bine și înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt și discuții. Dar discutăm, discutăm. Și da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, povestea prezentatoarea în vara anului 2021, pentru VIVA!.

În cadrul aceluiași interviu, despre cererea în căsătorie, Simona a mai spus. „S-a întâmplat de ziua mea, acasă. Cumva așteptam momentul ăsta, dar nu mi-am imaginat că va fi chiar de ziua mea”. Soțul prezentatoarei, Răzvan Săndulescu, este consultant politic.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter