De ce își vinde Rihanna locuința din Los Angeles, în valoare de 7,4 milioane de dolari

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 02 ianuarie 2019, 10:38
Rihanna a luat o decizie radicală! Își vinde casa din Los Angeles pentru suma de 7,4 milioane de dolari, deoarece îi este frică de hoți.

Casa Rihannei

Artista este decisă să își vândă casa

Casa Rihannei din Los Angeles

Chiar dacă, artista a achiziționat această proprietate anul trecut, acum își dorește să o vândă cât mai repede deoarece crede că locuința ar fi „un magnet pentru hoți”. În luna mai, un fan înrăit pe nume Eduardo Leon, a încercat să îi spargă locuința cântăreței. Eduardo a reușit să treacă de sistemul de securitate și a stat mai mai bine de 12 ore acolo, așteptând-o pe Rihanna. Se pare că Rihanna nu poate avea pace în urma acestui incident și este hotărâtă să își vândă locuința cu 6 dormitoare, 6 bai, cu un cinema propriu și o piscină impresionantă.

Casa Rihannei din Los Angeles

Locuința are un cinema propriu și o piscină superbă

Locuinta Rihannei din Los Angeles

Piscina Rihannei

Rihanna, pe numele real Robyn Rihanna Fenty și-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziție a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” și „Disturbia”. Cel de-al optulea album de studiu al artistei născute în Barbados și cel mai recent este „ANTI” și a fost lansat în 2016. Cu peste 250 de milioane de albume vândute în lumea întreagă, Rihanna a ajuns un idol al noii generații.

Sursă foto: Shutterstock.comrih

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter