De 20 de ani a părăsit telenovelele. Cum arată și ce face azi Ana Colchero, actrița din „Inimă Sălbatică” și „Alondra”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 15 mai 2020, 16:52
Cu siguranță ne-o amintim pe Ana Colchero, actrița care i-a dat viață lui Aimee, personajul principal negativ din celebra telenovelă Inimă Sălbatică, și care a făcut furori ca protagonistă în telenovela Alondra. Ei bine, de atunci au trecut aproape 25 de ani, iar frumoasa roșcată și-a schimbat radical viața.

Ana Colchero s-a retras în urmă cu 20 de ani din lumea telenovelelor, cu toate că avea un succes grandios și se bucura de aprecierea tuturor. Actrița și-a dorit cu totul altceva de la viață, și-a urmat visul, și iată că și în noua carieră a avut succes.

De 20 de ani a părăsit telenovelele. Cum arată și ce face azi Ana Colchero, actrița din "Inimă Sălbatică" și "Alondra"

În anii 90, Ana Colchero era una dintre actrițele de telenovelă în vogă, însă aceasta a ales să renunțe la cariera de succes pentru a se dedica scrisului.

Ana Colchero si EDith Gonzales

Ana Colchero a împlinit anul acesta 50 de ani și, cu toate că timpul și-a pus amprenta asupra ei, nu putem să nu observăm că încă și-a păstrat frumusețea care copleșea în urmă cu 20 de ani.

Ana Colchero aimee

În anul 1999, Ana s-a retras definitiv din lumina reflectoarelor, a urmat Facultatea de Economie și a devenit scriitoare, primul său roman publicându-l în 2006. Până în prezent a publicat 6 cărți și s-a bucurat de reale aprecieri din partea publicului.

Ana Colchero aimee din inima salbatica

Pe de altă parte, Ana Colchero, fiică de imigranți spanioli stabiliți în Mexic, s-a implicat în activismul politic și a devenit militantă a drepturilor omului. Actrița din Inimă Sălbatică și Alondra a ajuns la altar o singură dată, în anul 2000, atunci când s-a căsătorit  cu antropologul Jose del Val, cu 18 ani mai în vârstă decât ea. Cei doi au ajuns repede la divorț, iar presa internațională a zvonit la un moment dat că Ana nu ar putea face copii, motiv pentru care ar fi preferat să rămână singură și nu s-ar mai fi recăsătorit.

Citește și – Cum arată Kassandra la 45 de ani. Coraima Torres a pozat în costum de baie

Citește și – O mai știi pe frumoasa Esmeralda? Cum arată Leticia Calderon la 50 de ani

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter