David Hasselhoff se însoară la 66 de ani pentru a treia oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 18 iulie 2018, 16:47
David Hasselhoff va ajunge la altar pentru a treia oară, anul acesta, la vârsta de 66 de ani. Actorul din Baywatch se va căsători în cadrul unei ceremonii restrânse ce va avea loc în Italia la sfârșitul acestei luni.

David Hasselhoff își va uni destinul cu Hayley Roberts, în vârstă de 37 de ani, originară din Țara Galilor, după o logodnă ce a durat doi ani. Ceremonia va fi una intimă la care vor lua parte doar apropiații cuplului, iar luna de miere o vor petrece în Maldive. Cei doi s-au cunoscut în 2011, într-un hotel din Marea Britanie, acolo unde actorul se afla cazat pentru filmările „Britain’s Got Talent”.David Hasselhoff si Hayley Roberts 1

Se pare că diferența de 29 de ani dintre cei doi nu este un impediment în calea iubirii și a fericirii, David Hasselhoff declarând în urmă cu ceva timp că nu are nevoie de pastile pentru potență: „Sunt anti-Viagra. Sexul cu ea este dincolo de imaginaţie. Cineva m-a pus să aleg cum aş vrea să mor. Ar fi în pat cu galeza mea. Cu ea am făcut cel mai bun sex din viaţa mea”.

David Hasselhoff a mai fost căsătorit cu Catherine Hickland timp de 5 ani, până în 1989, şi ulterior cu Pamela Bach, de care a divorțat în 2006 și cu care are două fete, ambele actrițe, pe Hayley, în vârstă de 25 de ani, și pe Taylor Ann, 28 de ani.

Citește și – Ce i-a șoptit Regina Elisabeta lui Donald Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

Citește și – Dieta Corinei Dănilă. Cum a slăbit 19 kg și cum reușește să se mențină

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter