Daniela Crudu a dezvăluit sexul copilului. Ce nume a ales fosta asistentă TV

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 22 noiembrie 2022, 11:34

Daniela Crudu a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că este însărcinată. Fosta asistentă TV este în culmea fericirii și a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mamă pentru prima dată. Ea a vorbit în premieră despre sexul copilului și a mărturisit ce nume a ales pentru acesta.

Vedeta a fost invitată în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, acolo unde a spus că a ales deja numele copilului. Daniela Crudu a mărturisit că în mari proporții va aduce pe lume o fetiță.

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru bebeluș

Fosta asistentă de la „Un show păcătos” spune că numele copilului este inspirat pornind de la cel al ei și al iubitului. „M-am gândit. Dacă e fată să fie Daiana, iar dacă e băiat David. Tot cu D. Pe mine mă cheamă Daniela și pe el Daniel și ne-am gândit așa, Daiana sau David’, a spus vedeta la Antena Stars.

Daniela Crudu a apărut îmbrăcată într-o rochie mulată, de culoare roz. Ținuta i-a scos în evidență burtica, iar de acum se poate observa cu ochiul liber că vedeta urmează să devină mamă în câteva luni.

Nașterea urmează să aibă loc în primăvara anului viitor. Daniela Crudu spune că a stabilit și o dată la care ar trebui să aibă loc fericitul eveniment. „În mai. Pe 24 mai”. Tot ea spune că nu are în plan să facă prea curând o cununie civilă cu iubitul ei, atenția sa fiind în prezent axată asupra sarcinii. „Deocamdată nu. Acum mă axez pe copil, pe sarcină”, a adăugat Daniela.

Cum au primit părinții Danielei vestea că vor fi bunici

Daniela Crudu a povestit și că părinții ei sunt în culmea fericirii de când au aflat despre sarcină. „Tata e în al nouălea cer. A băut în fiecare zi de când a aflat. Acum are motiv. M-am dus la el acum câteva zile și l-am întrebat ce ar vrea să fie și a spus…”fetiță”. E super fericit. Mama ]n fiecare zi mă sună. Vrea să vină de pe acum, dar i-am zis că nu are rost acum”, a povestit vedeta.

Citește și: La ce a renunțat Daniela Crudu de când este însărcinată: „Nu mai mănânc deloc”. Ce spune despre iubitul ei

Viitoarea mămică spune că urmează să se mute în casă, peste câteva luni. Noua locuință se află într-o localitate la marginea Capitalei, iar Daniela mărturisește că a fost atrasă din prima clipă de aceasta. „E frumos. Se vede pădurea în față. E aer curat, Chiar atunci când am văzut casa aia, am zis că asta e. Atunci când vezi o casă și intri pentru prima dată în ea, parcă simți că e a ta.”

Sursă foto: Captură Antena Stars

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter