Daniel Pavel, declarații înainte de premiera „Survivor România” 2023: „Este fără precedent”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 18:45

Survivor România 2023 are premiera, în această seară, la PRO TV. De la ora 20:30, două echipe a câte 12 concurenți se vor alinia la startul unuia dintre cele așteptate reality-showuri din țară.

Războinicii” și „Faimoșii” vor începe aventura în Republica Dominicană, urmând să treacă prin probe dificile, pentru a ajunge cât mai aproape de marele trofeu al competiției Survivor România.

Ce spune Daniel Pavel, înainte de premiera „Survivor România” 2023

Într-o intervenție directă din Republica Dominicană, locul unde se filmează cel mai recent sezon al reality-showului de la Pro TV, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță despre provocările competiției.

Vedeta a mărturisit că noul sezon va fi unul fără precedent și îndrăznește să spună că acesta va fi, fără îndoială, unul dintre cele mai bune din istoria concursului.

„Pregătim noi aventuri. Azi, 9 ianuarie, s-au aliniat toate planetele. Este un sezon ca niciun altul. Mergem la drum cu triburi extraordinare. Ce au arătat concurenții încă din primul joc este fără precedent la Survivor”, a spus prezentatorul Daniel Pavel, înainte de premiera Survivor România 2023

Citește și: Cine sunt „Faimoșii” de la Survivor România 2023. Pro TV a anunțat numele celor 12 concurenți

24 de concurenți, gata să intre în cursa pentru marele trofeu

În acest sezon, două echipe de concurenți vor lua startul competiției din Republica Dominicană. „Faimoșii” și „Războinicii” sunt gata să intre în luptă și să le demonstreze celor de acasă că sunt cei mai buni și că merită să cucerească trofeul.

Citește și: Cine este Alin Chirilă, de la Survivor România 2023. La 17 ani, a fost alungat de tată de acasă și a ajuns campion MMA

12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV.

Iată cine sunt „Faimoșii” și „Războinicii” care vor participa în noul sezon de la Survivor România, care va avea premiera în această seară.

Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă.

Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Maria Lungu, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Sursă fotografii: Instagram / Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter