Cum și-a pierdut Silviu Prigoană un picior. Tatăl său face dezvăluiri despre cumplitul accident

De Mădălina Manole, pe
Silviu Prigoană și-a pierdut un picior în urma unui tragic accident de muncă petrecut în urmă cu mai mulți ani, mai exact, în anul 1984, pe vremea când omul de afaceri avea doar 22 de ani.

Silviu Prigoană, în vârstă de 55 de ani, nu a renunțat, ci a continuat să lupte cu destinul, cu greutățile pe care i le impunea handicapul și astfel, în timp, să „se pună pe picioare” și la propriu și la figurat. Tatăl său, Silviu Prigoană, a rememorat momentele cumplite în emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, transmisă pe postul de televiziune Antena Stars: „A fost o tragedie. Şi în special pentru mama lui. Era noaptea, cam pe la ora 12. Era de serviciu la fabrica de spirt, iar vis-a-vis de fabrica de spirt locuiam noi. Şi a venit unul dintre colegi şi a spus: «Tati Prigoană, Silviu e la spital, că s-a accidentat un pic la picior». Gata, repede, ne-am dus acolo şi, când a spus medicul care e situaţia, gata, am crezut că se sfârşeşte lumea asta cu totul!”, – a spus Vasile Prigoană, conform spynews.ro.

Cum și-a pierdut Silviu Prigoană un picior. Tatăl său face dezvăluiri despre cumplitul accident

Silviu Prigoană a vorbit în urmă cu peste 10 ani despre tragedia care i-a schimbat viața: „Eram doar după vreo doi ani de muncă și voiau să-mi dea o pensie de 500 de lei pe lună. Eu am stat însă trei luni în concediu medical și apoi m-am întors. În cele trei luni, am stat internat în spital și am suferit trei operații, pentru că mi se tot cangrena piciorul. Medicii tot trebuiau să-mi taie din el. La cea de-a treia operație am avut parte și de moarte clinică. A durat cam 8 minute, după cum mi-a spus medicul anestezist. Mi-au facut trei anestezii și abia m-au mai resuscitat. După un an mi-am pus prima proteza. Era o chestie foarte grea, din lemn.” – povestea în trecut Silviu Prigoană, cel care, în 1995, și-a deschis un centrul de protezare la Cernica.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter