Cum se simte Gina Matache, mama Deliei, la două săptămâni de la operația de glandă tiroidă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 decembrie 2020, 12:52

La sfârșitul lunii noiembrie, Gina Matache, mama Deliei, a fost spitalizată. În mediul online, interpreta de muzică populară a publicat atunci o fotografie pe care a scris: „Na belea!!!”.

Ulterior, cântăreața a dezvăluit că s-a operat de glandă tiroidă. „Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac?

Trebuia să mă operez. M-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor”, a declarat Gina Matache în exclusivitate pentru Antena Stars, cita atunci Spynews.

Cum se simte Gina Matache, mama Deliei, la două săptămâni de la operația de glandă tiroidă

„Mă simt cât de bine te poți simți la două săptămâni de la operație. Mi-au scos firele, operația arată bine, aștept să pot să ies din casă. Nu poți să depui efort nici dacă vrei, că te doare, așa că stau locului acum.

Ne descurcăm bine. Fac ce pot, cât pot. Nu e nevoie de mare lucru, o mâncărică și atât. N-am scăpat încă de stres, căci trebuie să văd rezultatul de la analiza patologică.

Cam stau cu emoții. N-am neapărat îndoieli, dar după ce-l văd mă pot și eu relaxa. Să fim sănătoși!”, a spus Gina Matache pentru Antena Stars, citează Spynews.

„Încă nu mi-am văzut nepoții și fiicele. Nu le dau voie să vină pentru că ele dacă tot ies acum, nu le dau voie, deocamdată”, a adăugat mama Deliei.

Delia: „Mama cântă dintotdeauna”

„Mama cântă dintotdeauna, pe segmentul de muzică populară, iar tata a făcut de toate, era omul bun la toate. Amândoi m-au împins către muzică.

Au observat de când eram foarte micuță că reacționam într-un mod foarte interesant când auzeam anumite piese și au văzut că am și plăcerea de a fi în față, de a le cânta oamenilor”, mărturisea în trecut Delia pentru Adevărul.

Și Gina Matache vorbește deschis în interviuri despre fiicele sale, Delia și Oana. „Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept.

A avut bunul simț și și-a văzut de drum. Eu nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva.

Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă. (…) Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan.

Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, spunea mama artistei în urmă cu ceva timp, potrivit Antena Stars.

Din anul 2012, Delia este căsătorită cu managerul Răzvan Munteanu.

Foto: Facebook

Citește și:

Delia a recunoscut: de ce nu era prietenă bună cu Loredana Groza

Delia face dezvăluiri despre relația cu soțul său. Cum au făcut față izolării la domiciliu

Delia, despre sora ei, Oana: „Ne înțelegem dintr-un gest sau dintr-o privire”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter