Cum sărbătoresc Paștele Andrei Neagu și Alex Delea, foștii concurenți Survivor: „Voi găti de toate, de la cozonaci la miel”. Cine stă cu prietenii și nu cu familia / Exclusiv

De Unica.ro, pe

Andrei Neagu și Alex Delea, foști concurenți Survivor, ne-au dezvăluit cum își petrec Paștele în acest an.

Andrei Neagu spune că va găti serios de Paște, anul acesta, după foamea îndurată în Republica Dominicană, în cadrul competiției Survivor, emisiune difuzată la Pro Tv, luni, marți și miercuri, de la 20.30.

Andrei Neagu, Paște cu prietenii, Alex Delea, cu familia

Pentru mine, perioada asta înseamnă iubire, înseamnă familie și oameni dragi mie, regăsire și un moment de răgaz în care îmi aștern planurile și ce va urma să mai fac în continuare.

Voi găti ca în fiecare an de toate, de la cozonaci la miel și voi aștepta cât mai multă lume ca să ne întâlnim să râdem și să stăm împreună.

Anul acesta voi rămâne în București alături de prietenii mei care vin din alte țări pentru a sărbători împreună. Nu sunt o persoană melancolică, dar îmi place să am alături oameni frumoși.

Aș fi făcut sărbătorile cu familia, dar ai mei lucrează, tatăl meu este navigator și este în voiaj. Iar mama lucrează, frate-miu pregătește noul concert din luna mai, deci am rămas singurul care duce tradițiile mai departe.

Nu cred că există un alt mod de a putea să îmi doresc să petrec, pentru că dacă am oamenii potriviți alături, pot să fiu oriunde în lume și eu aș fi fericit”, ne-a spus Andrei Neagu, concurentul Survivor Romania 2023.

Alex Delea, câștigător Survivor România 2022 și prezentator al emisiunii online Camp Log 2023, își dorește să stea în sânul familiei de Paște.

Ce amintiri amuzante au Alex Delea și Andrei Neagu, de Paște: „M-am ascuns în vie undeva departe și nu mă mai găseau”

„Pentru mine, această perioadă înseamnă fericire în suflet, liniște, amintiri din copilărie, statul cu familia. O fericire, o bucurie!

Acum câțiva ani, pregătirea o făceam în fața blocului. Așteptam să merg la Biserică, să iau lumină. Acum s-a schimbat puțin, pregătirea este găsirea biletelor ca să pot ajunge acasă, să fac Paștele cu familia.

Anul acesta, evident, ca în orice alt an, voi fi alături de Mămăița, Mama, verișoarele mele, în Spania.

De foarte mult timp, de mic, mi-am dorit să petrec Paștele la o masă mare, cu multă lume și toți ai mei. Asta nu s-a întâmplat încă cu familia mea, dar a fost la Survivor, așa că e parțial împlinit”, ne-a declarat Alex Delea.

La capitolul pățanii amuzante de Paște, atât Andrei Neagu, cât și Alex Delea au ce povesti. Concurentul Survivor România 2023 era cât pe ce să-și ia o mamă de bătaie după ce a băgat familia în sperieți, când era copil.

Alex Delea a primit cadou un telefon, de Paște

„Cred că atunci când eram mici, la Iași, la bunicii mei, am reușit să opresc toată pregătirea de Paște pentru că m-am ascuns în vie undeva departe și nu mă mai găseau. Ai mei au lăsat totul deoparte pentru a mă căuta pe mine”, spune Andrei.

Alex Delea nu poate uita Paștele în care a primit cadou un telefon de la mama lui. Câștigătorul Survivor România 2022 provine dintr-o familie mai săracă, așa că Paștele, pentru el, în copilărie era diferit.

„Pățanii o să am toată viața! La un moment dat, de Paște, mama mi-a trimis un telefon cadou din Spania, iar a doua zi l-am pierdut. Era primul meu telefon cu touch screen, pierdut chiar în ziua de Paște. M-am supărat foarte tare atunci, dar acum o povestesc mai vesel.

„Nu voi uita de Paștele la care nu aveam o situație financiară foarte bună”

Cel mai însemnat cadou nu ar fi unul material, de care să-mi aduc aminte toată viața. Dar nu voi uita de Paștele la care nu aveam o situație financiară foarte bună. Mama a făcut cum a făcut și a trimis bani acasă, am mers la magazin și am cumpărat de toate. A fost remarcabil pentru mine și voi păstra mult timp în amintire”, a conchis acesta.

Foto: Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter