Cum s-a îngrăşat Carmen Brumă 30 de kilograme

De Geo Berciu, pe

Însărcinată în ultima lună de sarcină, Carmen Brumă a luat câteva kilograme în plus
Totuşi, cele aproape 10 kilograme acumulate în perioada celor nouă luni de graviditate nu se compară cu greutatea la care a ajuns în doar două luni în periodata adolescenţei pe fond de stres. Carmen Brumă s-a îngrăşat 30 de kilograme!
Cum s-a îngrăşat Carmen Brumă 30 de kilograme

„Aveam aproape 16 ani cand tatal meu, care se decisese sa accepte postul de atasat militar la Ambasada Romaniei la Moscova, a hotarat ca este riscant sa-si lase odrasla adolescenta in tara, nesupravegheata. Cred ca a facut bine, pentru ca n-am luat-o pe cai gresite, dar am luat in schimb 30 de kilograme in plus.
Cum s-a îngrăşat Carmen Brumă 30 de kilograme

Proaspata Miss Boboc s-a trezit, aproape peste noapte, cu 86 de kilograme. Mi-au fost suficiente doar doua luni”, scria bruneta, in cartea ei. A fost o perioada cumplita a vietii mele, mi-a fost greu sa invat limba, sa ma integrez, sa suport frigul de -30 de grade, sa-mi fac prieteni… Am ales ca refugiu mancarea, la orice ora si in orice cantitate.
Cum s-a îngrăşat Carmen Brumă 30 de kilograme

Proasta alegere! Si a inceput calvarul! Depresii peste depresii, crize, nopti nedormite, haine noi, neaparat largi si negre. A urmat greseala clasica: infometarea.
Cum s-a îngrăşat Carmen Brumă 30 de kilograme

Dupa trei luni de chin, slabisem doar doua kilograme. Am trecut la diete. Am mancat ciorba de varza pana mi-au crescut frunze si am baut otet si ‘tone’ de ceai. Au urmat dietele Atkins, South Beach, Mayo, regimul danez si cel disociat si multe altele. Dupa nenumarate si nepotrivite regimuri, m-am ales cu anemie severa, spasmofilie si gastrita. Atunci am inceput sa-mi fac propriile diete”, s-a confesat Carmen Bruma în cartea sa.
Cum s-a îngrăşat Carmen Brumă 30 de kilograme
După toate chinurile prin care a trecut, Carmen Brumă a ajuns la greutatea ideală cu ajutorul sportului şi cu o dietă bazată pe o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă, „reţetă „pe care a păstrat-o şi pe timpul sarcinii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter