Cum a reacționat Raluka când a aflat că este posibil să mănânce carne de câine

De Mădălina Manole, pe
Raluka este pe zi ce trece mai intrigată să trăiască experiențele de la Asia Express, însă ultima pățanie a șocat-o de-a dreptul. Aceasta a văzut un câine într-o sacoșă și a fost convinsă că va fi dat spre consumare, iar reacția sa a fost una de nestăpânit.

Raluka este o fire haioasă și energică și, cu toate că încearcă să-și mențină moralul sus, ultima întâmplare de la Asia Express a supărat-o rău pe artistă, iar aceasta a avut o reacție acidă. Iubitoare de animale și sufletistă, Raluka s-a arătat indignată de faptul că există posibilitatea ca un câine să fie sacrificat și oferit spre consumare.

Raluka Asia Express

„E un câine! Bă, dacă și câinii îi mâncăm, în curând ne mâncăm şi pe noi. Să cultive orezul lor, că au atâta vegetaţie acolo. Nu e ok, nu pot să stau să mă uit cum stă câinele ăla acolo. Nu există posibilitatea ca acel căţel să rămână în punga aia. Mă doare sufletul când văd asta. Nu pot să cred că mă aflu în ţara asta. Vreau să dispară ţara asta, ăştia şi chinezii.” – a izbucnit Raluka în emisiunea Asia Express.

Citește și – Detalii neștiute despre Ion Oncescu, sportivul de la “Exatlon”

Citește și – Claudia Pavel dă cărțile pe față. Ce spune despre relația cu Cătălin Cazacu de la “Exatlon”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter