Cum l-a convins Alice pe Vladimir Drăghia să poarte verigheta

De Mădălina Manole, pe
Vladimir Drăghia și proaspăta sa soție, Alice Cavaleru, se află în luna de miere în Maroc. Cei doi petrec de minune și dovadă stau fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Vladimir și Alice s-au căsătorit weekendul trecut, după o relație de câțiva ani de zile și o frumoasă poveste de dragoste încununată cu Zora, micuța lor fetiță în vârstă de un anișor. Vladimir Drăghia nu credea până acum că va purta vreodată verigheta, ci că inelul în sine este doar o formalitate, însă, iată că Alice a știut să-l păcălească și acum este chiar mândru de noua bijuterie pe care o expune cu zâmbetul pe buze în fotografii: „Eram sigur că nu voi purta verigheta, că e doar o formalitate pentru cununia religioasă, dar a fost suficient să îmi spună o dată că i se pare că sunt sexy cu ea pe deget și uite-mă, câteva zile mai târziu, purtând verigheta ‘insieme’. Cam așa funcționează bărbații. Viața e frumoasă împreună”, – a transmis Vladimir Draghia.

Vladimir si Alice cu verighete

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit pe malul mării, iar fotografiile de la eveniment au demonstrat că atmosfera a fost una de povetse.

Citește și – Carmen Brumă spune adevărul despre suplimentele alimentare

Citește și – Ce poreclă i-a pus Prințul Charles lui Meghan Markle

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter