Cum l-a ajutat Carmen Brumă pe Bogdan Boantă să slăbească 10 kg în două luni

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 aprilie 2021, 16:04

Bogdan Boantă, celebrul coregraf care a participat la „Asia Express” formând echipă cu prietena sa, Cocuța, a reușit să scape în timp record de surplusul de kilograme acumulat în ultimele luni din cauza alimentației nesănătoase.

Artistul a pierdut 10 kilograme, în doar două luni, printr-un regim alimentar strict, creat și recomandat de specialista în fitness și nutriție Carmen Brumă.

Bogdan Boantă a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu “noul” său fizic, în dreptul căreia i-a mulțumit lui Carmen Brumă pentru ajutorul pe care i l-a oferit.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

„Carmen Brumă ești minunata!!! Am reușit sa slăbesc 10 kg in 8 săptămâni!

Ideea este așa: după emisiunea Asia Express, în primul rând, nu am mai dansat la fel de mult cum o făceam alta dată! Apoi, am mâncat numai ce nu trebuia (poate pt că am făcut foamea în Asia?! ) și, uite așa, am luat aproape 12 kg în plus. Și pentru că ajunsesem un porcușor isteric, am luat legătura cu Carmen Brumă care mi-a dat un regim de 8 săptămâni. Am fost puțin îngrijorat de ideea de regim pentru că mie îmi place să mănânc. Surpriza a fost că în regimul lui Carmen, chiar se mănâncă, dar corect!!! Și lucruri sănătoase!!!!

Și chiar nu mi-a fost deloc greu și nu am simțit niciodată foamea! Sunt foarte mândru ca am reușit sa slăbesc 10 kg!!! Acum, sunt doar isteric, nu și porcușor :))”, a scris coregraful într-un mesaj pe pagina sa de Instagram.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter