Cum își întărește Elwira Petre imunitatea. Mixul cu care spune că se protejează de gripă: „Mă întorc la remedii naturiste”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 27 ianuarie 2023, 15:33

Elwira Petre a dezvăluit, în mediul online, că a avut gripă, iar acum face tot posibilul pentru a-și întări imunitatea. De aceea, dansatoarea apelează la un mix pentru imunitate, care, spune ea, face minuni.

Soția lui Mihai Petre a dezvăluit care este rețeta secretă pe care o folosește în sezonul rece, pentru a se feri de răceli și gripă.

Elwira Petre a avut gripă: „Ne-am simțit foarte rău”

Într-o postare pe Instagram, Elwira Petre a dezvăluit că a avut gripă și că s-a simțit foarte rău. Iar acum, s-a întors la remediile naturiste pentru a își întări imunitatea.

„Suntem într-o perioadă în care toată lumea se luptă cu răceli, gripe, viruși. Și noi am trecut recent prin gripă și recunosc că ne-am simțit foarte rău. Cu ‘ocazia’ asta am hotărât totuși să mă-ntorc la remedii naturiste pentru imunitate, m-au ajutat în fiecare an”, a afirmat Elwira.

„Nu știu de ce anul asta nu am făcut mixtura asta mai devreme! Dar… mai bine mai târziu decât deloc. Împart mai jos cu voi rețeta, să fie cu boost pentru toată lumea”, a mai spus soția lui Mihai Petre.

Citește și: Cel mai ciudat loc în care Mihai și Elwira Petre au făcut dragoste

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Mihai și Elwira Petre

Citește și: Elwira Petre și fiica cea mare, apariție rară la TV. Catinca, reacție adorabilă la schimbul de declarații de dragoste dintre părinții ei

Citește și: Diagnostic șocant pentru Elwira și Mihai Petre: „Că am o tumoare pe coloană, asta mi s-a spus”

Rețeta mixului pentru imunitate a Elwirei Petre

Elwira Petre a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare rețeta unui mix pe care ea îl folosește anual, pentru a se feri de boli.

„Punem în blender: Ghimbir și turmeric proaspăt, le găsiți la Lidl. Eu pun cam 400g. O cutie/ conservă de lapte de cocos. Un pahar cu apă plată. Un pic de piper. Opțional puteți adăuga și 1,5 linguriță de scorțișoară. Le blenduim bine împreună, apoi fierbem amestecul la foc mic 10 minute”, a scris dansatoarea.

„Adăugăm zeama a 3 lămâi. Și strecurăm. La final, după ce lichidul se răcește adăugăm aproximativ 200 ml de miere de calitate. Eu o stochez în sticla sau borcan, la frigider”, a spus Elwira.

Soția lui Mihai Petre a afirmat că ea prepară de obicei acest mix în weekend și îl consumă pe tot parcursul săptămânii.

„M-am obișnuit să o prepar în weekend, o sticlă ne ajunge o săptămână întreagă la toți patru (fetele beau doare câte o gurița mică, li se pare că este prea iute). Eu beau în fiecare zi câte 50-100 ml”, a precizat Elwira.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Elwira Petre

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter