Diagnostic șocant pentru Elwira și Mihai Petre: „Că am o tumoare pe coloană, asta mi s-a spus”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 decembrie 2021, 17:01

Elwira și Mihai Petre, câștigătorii sezonului patru „Asia Express” s-au confruntat cu momente extrem de dificile la primirea unui diagnostic crunt.

Cuplul format din Elwira și Mihai Petre a câștigat ediția „Drumul Împăraților” a emisiunii „Asia Express”. În cadrul emisiunii, Elwira a povestit drama cruntă prin care a trecut atunci când a primit un diagnostic greșit, mai exact tumoare pe coloană.

În timpul Marii Finale, cei doi soți au avut parte de o oprire la Zidul Plângerii, unde trebuiau să scrie un mesaj pentru persoanele dragi care au suferit în urma unei tragedii. În acel moment, ei au dat frâu liber emoțiilor puternice care îi împovărau.

Cu mai mult timp în urmă, Elwira Petre a fost diagnosticată greșit de medici, care i-au spus că ar fi avut o tumoare pe coloană. Familia lor s-a alarmat puternic, dar din fericire s-a dovedit că Elwira nu avea de fapt probleme de sănătate.

„Vreau să-ți mulțumesc că ai rămas puternică și sănătoasă, că m-ai speriat rău”, a zis Mihai Petre, conform Cancan. „Am avut un moment foarte dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă. Cineva ne-a anunțat că Elwira este foarte bolnavă și că…”

Citește și: Exclusiv! De ce Victoria Răileanu nu își minte niciodată copilul. Motivul este emoționant!

Citește și: Anca Serea, la spital după ce i s-a făcut brusc rău. Ce i-au spus medicii

Citește și: Alexandra Stan, motivul divorțului după trei luni de căsnicie: „Eram disperată!”

Citește și: Ce job are Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei

Soția lui, Elwira, i-a continuat gândurile: „Că am o tumoare pe coloană, asta mi s-a spus, și Mihai a fost cel mai apropiat și cel mai bun cu mine. Numai la el mă gândeam în momentul acela. El, de fapt, a fost cel care m-a ajutat să trec peste, dar și să ne schimbăm total, dar total, gândirea despre viață”.

Elwira și Mihai Petre au câștigat 30.000 de euro în urma concursului. Când au aflat că sunt prima echipă care a ajuns la destinația finală a traseului, Turnul lui David, unde îi aștepta Irina Fodor, cei doi au izbucnit în plâns și s-au îmbrățișat.

Pe locul doi a fost echipa formată din Emi și Cuza, iar pe locul trei a fost echipa dormată din Estera și Lidia Buble.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter