Cum arată casa în care locuiesc Mihai și Elwira Petre

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 25 februarie 2023, 11:40

Mihai (42 de ani) și Elwira (39 de ani) Petre sunt căsătoriți din anul 2008. Împreună au două fiice, Catinca, în vârstă de 7 ani, și Ariana, în vârstă de 3. Recent, cuplul a deschis ușa casei sale pentru Storia.ro.

Cum arată casa în care locuiesc Mihai și Elwira Petre

„Nici nu cred că ne-am gândit la zona asta”, a explicat Elwira, pentru sursa menționată anterior. „A fost decizia mea, luată pe terasă, la un cappucino cu un vecin. Stăteam într-un apartament atunci și voiam o casă mai mare care să ne apropie de prieteni. Mi-a spus că se mută și unde. Pe loc i-am zis că vin și eu. Suntem de 11 ani aici. După ce ne-am mutat au venit fetele noastre, care au o mulțime de prieteni aici”, a mai spus Mihai Petre.

„Nu o să găsești niciodată casa perfectă. Spre exemplu, noi stăm departe de oraș, iar asta este o piedică uneori. Dar, în toți anii ăștia, datorită a tot ceea ce oferă această zonă și casă, nu aș schimba nimic. Copiii noștri au stat foarte mult afară cu prietenii lor”, a mai spus Elwira.

Perechea și fiicele lor locuiesc într-o casă cu un etaj. La parter, locuința are un living și o bucătărie deschise, precum și un loc de joacă pentru Catinca și Ariana, destinat totodată cititului. „Jos avem bucătărie deschisă cu living, cu zonă de citit împărțită cu zona copiilor”, a spus Elwira, completată de Mihai: „E doar pe hârtie loc de citit, este loc de joacă”.

„L-am făcut aici intenționat (n.red.: locul de joacă), pentru că cel mai mult timp îl petrecem aici jos și îmi place să am fetele lângă mine”, a mai spus Elwira, pentru Storia.ro.

Întrebați ce le-a lipsit de acasă, în afară de fiicele lor, în competiția „Asia Express”, Mihai a numit cada. „Am o plăcere mai mult sau mai puțin vinovată, să mă uit la filme sau să citesc în cadă”, a mărturisit coregraful.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre, Alina Campigotto

Legătura dintre Mihai Petre și soția lui Mihai Morar

Mihai Petre, despre experiența Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10”

„Când ne-am mutat, eu n-am reușit să umplu toate dulapurile, nu aveam efectiv ce să pun în ele. Acum, cu fetele, nu vreau să le deschid, dar plesnesc”, a mai spus Elwira.

La etaj, pe hol, cuplul are afișate premiile obținute împreună în numeroase competiții de dans. „Asta este o zonă cu foarte multe amintiri din dans, din sport, din vacanțe”, a povestit Elwira.

Tot la etaj se află camera fiicelor lor, dormitorul lor și două băi. „Camera fetelor era inițial un birou. Era una goală, nu era nimic. Nu petreceam timp în ea”, a explicat Elwira. „În casa asta s-a întâmplat totul. Fetele s-au născut când locuiam aici, aici au spus primele cuvinte, au făcut primii pași. Casa e mereu plină energie”, a adăugat.

Într-un alt interviu, Mihai a dezvăluit care crede el că este secretul relației sale de lungă durată cu Elwira. „Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu”, a spus pentru Libertatea.

„Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit. Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi”, a continuat.

„Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg”, a încheiat. Tot atunci, întrebat dacă el și Elwira au în plan să-și mărească familia, Mihai Petre a adăugat: „Nu facem astfel de planuri, așa că voi spune – ce va fi, va fi!”.

Foto: Captură YouTube Storia.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter