Elwira Petre și fiica cea mare, apariție rară la TV. Catinca, reacție adorabilă la schimbul de declarații de dragoste dintre părinții ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 24 martie 2022, 15:31

Mihai (42 de ani) și Elwira (40 de ani) Petre au împreună două fiice, Catinca, în vârstă de 7 ani, și Ariana, în vârstă de 3. După ce coregrafii au fost desemnați câștigătorii sezonului 4 „Asia Express”, Elwira și Catinca au fost invitate în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”.

Elwira Petre și fiica cea mare, apariție rară la TV. Catinca, reacție adorabilă la schimbul de declarații de dragoste dintre părinții ei

Întrebată când le-a dus dorul cel mai tare părinților, Catinca a spus: „De Ziua Copilului, pentru că nu erau cu noi acasă, dar m-am bucurat că ne-au lăsat o scrisoare mie și Arianei”. În plus, Catinca s-a bucurat că Elwira s-a ținut de la distanță de promisiunea de a le oferi ei și Arianei două costume cu animal print.

„A fost primul an în care nu am fost împreună de Ziua Copilului”, a completat coregrafa. În timpul emisiei, Mihai, aflat atunci în Israel, a intrat virtual în direct.

Vorbind despre experiența „Asia Express”, Mihai a mărturisit: „Am învățat că lucrul în echipă este esențial. Fără Elwira nu aș fi reușit! Nici fără motivația pe care mi-au dat-o copiii mei”, moment în care Catinca, vizibil emoționantă, i-a zâmbit Elwirei în platou. Ulterior, duo-ul mamă-fiică s-a îmbrățișat.

„După 20 de ani de căsnicie știi multe despre un om, dar Mihai mi-a dovedit din nou că este un tată dedicat, un familist convins, că familia e cel mai important lucru pentru el. Asta mi-a dat o extra siguranță de care ai nevoie să fii liniștit”, a completat Elwira.

„Chiar a fost o perioadă de reîndrăgosteală. A fost un moment în care mie mi s-au confirmat lucruri despre Elwira. Eu știam de la început cum e. M-am bucurat să o văd și din afară. M-am uitat la emisiune și m-a impresionat cu adevărat. Îi sunt recunoscător, atât simt. Mi s-au certificat lucruri, adică am descoperit-o tot pe ea. E aceeași femeie de care m-am îndrăgostit. Este aceeași mamă puternică, este perfecțiunea întruchipată pentru mine, clar. Am descoperit din nou asta”, a mai spus coregraful în lacrimi.

În timpul respectivului moment, Catinca și Elwira, la rândul lor emoționante, erau toate un zâmbet în platou.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihai Petre, despre experiența Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10”

Legătura dintre Mihai Petre și soția lui Mihai Morar

Cel mai ciudat loc în care Mihai și Elwira Petre au făcut dragoste

Cum s-au cunoscut Mihai și Elwira Petre?

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără parteneră de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine”, declara Mihai Petre în februarie 2018, pentru A List.

„Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a încheiat atunci.

Într-un alt interviu, Mihai a dezvăluit care crede el că este secretul relației sale de lungă durată cu Elwira. „Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu. Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod”, mărturisea Mihai Petre în trecut, pentru Libertatea.

„Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit. Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi”, a completat.

„Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg”, a mai spus.

Tot atunci, întrebat dacă el și Elwira au în plan să-și mărească familia, Mihai Petre a adăugat: „Nu facem astfel de planuri, așa că voi spune – ce va fi, va fi!”.

Foto: Instagram; Captură Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter