Concurenții America Express, legați de scaune. Melinda a avut un șoc când a văzut ce a urmat: „Am crezut că fac infarct” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 07 martie 2023, 09:21

America Express devine o competiție tot mai dură, pe măsură ce concurenții se îndreaptă cu pași rapizi spre marea finală. Doar cinci echipe au mai rămas în concurs, iar probele sunt tot mai dificile.

Ediția de luni seară i-a adus pe unii dintre concurenți la limită, cu o probă în care le-au fost testate reacțiile și puterea de a-și păstra calmul în cele mai ciudate situații.

Melinda a avut un șoc după ce a fost legată de scaun, la America Express

Echipele au avut de ales cine se va așeza pe câte un scaun mare, de care concurenții au fost legați. Apoi, partenerii lor i-au gâdilat cu pene, au pus gândaci pe ei, iar niște copii le-au dat câte un pupic pe obrăjor. Totul, fără ca cei de pe scaune să vadă ce urmează să se întâmple.

„E o senzație ciudată pentru că nu ai voie să te uiți în spate și e un suspans în care ești ținut”, a explicat Jean Gavril, care s-a aflat și el pe un scaun, alături de Melinda, Doina Teodoru și Cătălin Bordea.

Melinda a fost cea mai speriată de această probă, la fiecare sunet sărind de pe scaun.

După ce în spatele lor s-au spart baloane, Melinda a sărit cu tot cu scaun, în timp ce Bordea a început să spună glume: „Am uitat să vă spun că eu nu aud. I-a pocnit fierea lui Cortea?”

Citește și: Andreea Bălan, despre ce nu s-a văzut la televizor, la America Express: „Îmi place să enervez” / VIDEO

Citește și: Andreea Antonescu, despre cel mai emoționant moment de la America Express: ”Ne-am dat drumul la suflet” / VIDEO

„Pentru că nu mă puteam dezlega, am fugit și cu scaunul după mine”, a spus Melinda, care s-a speriat și mai tare în momentul în care Dinu i-a pus pe picioare o mână de porumb.

„Am zis că fac infarct la un moment dat”, a afirmat soția lui Puya la testimoniale.

„Dacă mai stăteam puțin chiar muream. Și după mi-a luat foarte mult timp să mă calmez. Aveam inima în gât”, a subliniat Melinda.

Ultima imunitate, câștigată de Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Ultima imunitate a concursului a fost câștigată de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, care au reușit să își depășească colegii și au ajuns primele la Irina Fodor, după câteva probe care au inclus cafeaua, spre fericirea tuturor concurenților.

Toată lumea s-a bucurat pentru fete, în special Cătălin Scărlătescu care se aștepta să câștiga Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

„Practic acesta a fost biletul nostru de transfer către etapa a noua”, a spus Andreea Antonescu.

Citește și: Concurenții America Express, nevoiți să mănânce viermi și porcușori de Guinea. O echipă a refuzat să facă proba / VIDEO

Citește și: Cum arată familia lui Jean Gavril. Fetița artistului avea doar 7 luni când el a plecat în America Express

„Am fost determinate. Ne-am trezit cu gândul să luăm imunitatea”, a precizat Andreea Bălan.

În momentul în care au ajuns la Irina Fodor, fetele au făcut și o mică dezvăluire: noaptea, în timp ce se află în casele oamenilor, Andreea Bălan umblă prin frigider după mâncare.

„Eu în general mă trezesc mai devreme și i-am zis așa: dacă tu noaptea asta mă târâi pe la frigidere, eu promit să te trezesc mâine cu mult timp înainte”, a spus Andreea Antonescu.

„Dacă există frigider plin, dacă nu există frigider nu fac”, a precizat colega sa.

Pe ultimul loc au ajuns Melinda și Puya, la scurt timp după Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din America Express

Sursă foto: PR, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter