Cum arată surorile lui Cristiano Ronaldo

De Oana Savin, pe
Pe Cristiano Ronaldo îl cunoaște toată lumea, însă nu sunt mulți cei care știu că celebrul fotbalist are două surori foarte frumoase. Katia și Elma sunt și ele destul de cunoscute publicului, însă nu prin prisma fratelui lor.

Katia Aveiro, pe numele ei adevărat Liliana Catia Aveiro, are 43 de ani, este cântăreață, iar în anul 2016 a participat la Eurovision Portugalia. Deseori, aceasta l-a apărat public pe Cristiano Ronaldo când lusitanul a intrat în diferite conflicte.

Citește și: Irina Rimes, schimbare de look. Artista s-a tuns scurt

Pe de altă parte, Elma Aveiro are 47 de ani și este cea mai mare dintre frați. În tinerețe a fost fotomodel, iar faptul că este sora lui Ronaldo a ajutat-o să participe la mai multe emisiuni de la televiziunile din Portugalia. În prezent, Elma are peste 380.000 de urmăritori pe Instagram.

Familia Dos Santos Aveiro se află în izolare în casa lor din Madeira. De curând Katia a postat pe Instagram o imagine de la sala de forță, unde se pare că lucrează în fiecare zi cu frații ei. În fotografie apar nu doar surorile, ci și nepoții lui Cristiano Ronaldo.

Citește GRATUIT Unica de mai, în format DIGITAL!

Continuăm lupta acasă, cu familia şi avem grijă de corp şi de minte”, a scris Katia în mesajul care însoțea imaginea.

Vezi în Galeria FOTO cum arată surorile celebrului fotbalist.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter