Cum arată soția lui Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii „Exatlon”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 27 martie 2018, 14:29
Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii "Exatlon" de la Kanal D, asemenea fostului său coleg de trust, Mădălin Ionescu, s-a îndrăgostit de actuala soție pe platourile de filmare.

Cosmin Cernat s-a căsătorit în mare secret în anul 2011 cu fosta soție a lui Puiu Moroșanu, Mădălina Moroşanu. Cei doi s-au cunoscut încă din vremea în care Cosmin Cernat era căsătorit cu Monica Iagăr. El administra departamentul de ştiri sportive, iar Mădălina prezenta matinalul postului. Ulterior, blonda sexy a trecut la secţia sport, unde şef era chiar cel ce, câțiva ani mai târziu, avea să-i devină soț. În anul 2009 mariajul celor doi a luat sfârșit, iar zvonurile care au circulat atunci îl acuzau pe prezentatorul Exatlon de infidelitate.

Madalina morosanu, sotia lui Cosmin CernatMădălina Moroșanu este în prezent antrenor personal de fitness şi se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, ba mai mult, i-a impus stilul său de viață sănătos și echilibrat și soțului său, iar Cosmin se află într-o formă de zile mari: “Am slăbit în jur de 12 kilograme, am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet. Acum fac antrenamentele pentru tonus şi definire musculară, merg la sală câte 90 de minute, de şase ori pe săptămână. Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forţă, de mobilitate, de refacere. Nu poţi avea rezultate bune fără un profesor personal, iar eu având unul acasă, pe soţia mea, m-am gândit să-l folosesc. Oricum, sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood” – a declarat Cosmin Cernat pentru Click!Cosmin cernat si madalina cernatCosmin Cernat, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorit timp de 9 ani cu fosta campioană mondială la atletism, Monica Iagăr, și au împreună două fetițe, pe Ayana, în vârstă de 15 ani, și pe Maya, de 12 ani. La rândul ei, Mădălina Moroșanu mai are un băiat din prima căsătorie. Vezi mai multe imagini în galeria foto!

Cosmin si Madalina Cernat alaturi de copii

Cosmin si Mădălina Cernat alături de copii

Citește și – Detalii neștiute despre Ion Oncescu, sportivul de la “Exatlon”

Citește și – Cât este de frumoasă este soția lui Cătălin Moroșanu! Pugilistul a făcut dezvăluiri intime din viața sa

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter