Cum arată familia lui Jean Gavril. Fetița artistului avea doar 7 luni când el a plecat în America Express

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 28 februarie 2023, 15:54

Jean Gavril este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la America Express. Deși este cunoscut în industria muzicală din România, nu mulți știu că artistul este însurat și are o fetiță.

Luni au apărut mai multe controvserse pe internet, după ce cântărețul s-a „însurat” cu Andreea Bălan la America Express.

Jean Gavril este însurat și are o fetiță

Jean Gavril are o relație de mai mulți ani cu Bianca, iubita lui din liceu, cu care are și o fetiță. Micuța Eva Marina a venit pe lume în septembrie 2021 și avea doar 7 luni în momentul în care artistul a plecat în America Express.

Relația de iubire dintre Jean și Bianca a început pe când amândoi erau la liceu. Lucrurile au devenit mai dificile în momentul în care tânăra a plecat la facultate, în Marea Britanie. Dar iubirea lor a trecut testul timpului și a distanței, iar în 2019 au decis să se căsătorească.

„Când am terminat liceul, Bianca a plecat la facultate, în Marea Britanie. La acel moment, noi eram împreună de șase luni, dar am intrat în panică pentru că, ea fiind plecată, m-am gândit că o voi pierde. Era, până la urmă, fata de care mă îndrăgostisem din prima zi de liceu, când o văzusem îmbrăcată într-o cămașă albă și o pereche de blugi”, a povestit Jean Gavril, potrivit Adevărul.

„Dar amândoi am fost foarte implicați în a construi relația noastră, astfel că au urmat patru ani de iubire mai mult la distanță, cât Bianca a fost la studii, în Manchester. Nu a fost deloc ușor, dar am reușit să trecem împreună peste toate problemele. După primii trei ani de relație, ne-am logodit, iar după alți trei ne-am căsătorit”, a mai spus artistul.

Citește și: Jean Gavril, scos din sărite la America Express. Cum l-au supărat Andreea Bălan și Andreea Antonescu: „Nu-mi vine să cred” / VIDEO

Citește și: Jean Gavril, despre posibilitatea de a participa la America Express cu soția lui: „Ne-ar fi făcut rău” / VIDEO

Ce meserie are Bianca, soția lui Jean Gavril

În toamna anului 2021, cei doi au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Eva Marina.

„Suntem foarte fericiți! Am așteptat cu mare emoție ca acest moment, pentru care ne-am pregătit destul de mult timp, să devină realitate. Însă oricât de mult am crezut noi că suntem de pregătiți, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simțim acum, când o ținem, în sfârșit, în brațe pe Eva Marina. Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă, iar noi să reușim să o creștem liberă, fără niciun fel de frici”, a scris Jean Gavril pe Instagram, atunci când s-a născut micuța Eva Marina.

Bianca a fost fericită că a putut să își strîngă fetița în brațe, după nouă luni de așteptare.

Soția lui Jean Gavril este antropolog de profesie și fostă dansatoare profesionistă de latino.

”Antropolog, dansatoare și când am rămas însărcinată, lucram ca și content writer pentru un blog de dans sportiv.”, a spus Bianca Gavrilă pe Instagram, atunci când a fost întrebată ce meserie de bază are.

Citește și: Bianca, soția lui Jean Gavril, despre „nunta” artistului cu Andreea Bălan, la America Express: „O să mă simt ciudat văzând că pupă altă fată” / VIDEO

Citește și: Momente tensionate la America Express. Jean Gavril și Dinu au trecut prin emoții puternice: „Nu mai știam unde să fug”

Reacția Biancăi, după ce și-a văzut soțul sărutând-o pe Andreea Bălan

Bianca, în vârstă de 29 de ani, a reacționat pe rețelele de socializare după ce mai multe persoane i-au scris pe rețelele de socializare cu privire la „nunta” din America Express dintre soțul ei și Andreea Bălan.

„Pentru asta v-ați isterizat mă toți? Uau! Nu, nu m-a deranjat fix sărutul, nu a fost sărut, nu m-a deranjat pupicul pe buze deloc, ba chiar m-a amuzat. M-au deranjat alte chestii care au urmat după și le-am discutat acum cu Jean. Jean, în general, este un tip mult prea drăguț spre binele lui”, a precizat Bianca Gavrilă pe InstaStory.

„Mie mi se pare ciudat că s-au trezit toți pudicii mă, deci un pupat pe gură, aparent, este ”O, nu! E grav, e grav!”. Ce aveți mă?”, a mai spus soția lui Jean Gavril.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată familia lui Jean Gavril

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter