Bianca, soția lui Jean Gavril, despre „nunta” artistului cu Andreea Bălan, la America Express: „O să mă simt ciudat văzând că pupă altă fată” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 28 februarie 2023, 10:26

Bianca Gavrilă, soția lui Jean Gavril, s-a adresat comentariilor de pe internet referitoare la „nunta” dintre artist și Andreea Bălan, de la America Express.

Tânăra, care este foarte activă pe rețelele de socializare, a ținut să le mulțumească internauților care i-au luat apărarea.

Soția lui Jean Gavril, despre „nunta” cu Andreea Bălan de la America Express

Bianca Gavrilă a povestit, într-un InstaStory, că nu este deloc deranjată de ceea ce s-a întâmplat în timpul show-ului filmat în America de Sud. Mai mult, ea a precizat că au amuzat-o foarte tare scenele în care soțul ei se „căsătorea” cu Andreea Bălan.

„Am avut timp să intru prin comentarii la poza de la nunta închipuită din America Express a lui Jean și a Andreei. Și sunt foarte amuzată și totodată surprinsă că lumea este realmente îngrijorată dacă sunt ok, dacă duc o căsnicie fericită. Ba unii chiar îmi iau apărarea, fapt pentru care le mulțumesc, însă nu este nevoie. Eu știu foarte bine ce am acasă. Și să nu uitați că este un show tv. Dar da, foarte amuzant, sunt ferm convinsă că o să mă distrez copios diseară, penrtu că va fi funny (amuzant)”, a povestit Bianca pe Instagram.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Soția lui Jean Gavril a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe InstaStory, moment în care internauții au întrebat-o dacă este geloasă.

„Am avut o perioadă când eram geloasă și nu neapărat din nimic, dar asta se întâmpla acum 8 ani, 10 ani”, a mărturisit Bianca.

Citește și: Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Mesajul emoționant primit de acasă: „Eu sunt câștigătoare” / VIDEO

Citește și: Jean Gavril, despre posibilitatea de a participa la America Express cu soția lui: „Ne-ar fi făcut rău” / VIDEO

O altă persoană i-a spus tinerei că o amuză momentul sărutului dintre Andreea Bălan și Jean Gavril.

„Și pe mine când vine cu buzele alea cărnoase pentru care noi fetele trebuie să ne punem cinșpe mii de litri de acid. Vine așa și pupă. Și eu abia aștept să văd momentul. Recunosc – cred că o să mi se pară și amuzant și normal că o să mă simt ciudat văzând că pupă altă fată”, a explicat Bianca Gavrilă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Concurenții de la America Express, „căsătorie” în direct

În ediția din această seară a emisiunii America Express, echipele fac schimb de parteneri și ajung în fața ofițerului de stare civilă. Fetele, îmbrăcate în rochii de mireasă, iar bărbații în costume, au făcut schimb de verighete și au sărbătorit cu șampanie.

Jean Gavril a fost unit cu Andreea Bălan, în timp ce fratele lui, Dinu, a fost „căsătorit” cu Bie.

Citește și: Nuntă la America Express. Concurenții au făcut schimb de verighete

Citește și: Jean Gavril, scos din sărite la America Express. Cum l-au supărat Andreea Bălan și Andreea Antonescu: „Nu-mi vine să cred” / VIDEO

Celelalte echipe formate sunt: Cătălin Scărlătescu cu Mikey, Doina Teodoru cu Cătălin Bordea, Melinda cu Nelu Cortea și Puya cu Andreea Bălan.

În momentul în care Andreea Bălan a postat pe Instagram de la nunta cu Jean Gavril de la America Express, interneul a fost împărțit în două. Unii internauți îi plângeau de milă soției artistului, în timp ce alții spuneau că abia așteptaă să vadă ce urmează să se îmtâmple, întrucât totul li se pare foarte amuzant.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bianca Gavrilă, soția lui Jean Gavril

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter