Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mircea Badea

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 13 iunie 2017, 12:33
Știm deja celebra sintagmă cu care Mircea Badea își încheie fiecare emisiune: „Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul”. I-a aparținut, de fapt, surorii lui, în urmă cu 15 ani, când prezenta emisiunea „Monologurile lui Naty”. 

Natalia Cristina Badea, cunoscută și sub numele de alint Naty Badea, este sora lui Mircea Badea. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București și a fost olimpică la italiană și latină.

În 2003, Naty Badea prezenta emisiunea „Monologurile lui Naty” de la Realitatea TV, apoi s-a mutat la Intact, același trust de presă în care lucrează și fratele ei, unde a devenit producătoare de emisiuni. Apoi Naty a ales să renunțe la cariera în televiziune pentru a-și întemeia o familie.

S-a căsătorit cu jurnalistul Ciprian Chirvasiu, de care a și divorțat între timp, și au împreună o fetiță pe care o alintă Rontzy. Acum, Naty lucrează la același post de televiziune cu fratele său, dar acceptă cu greu invitațiile la evenimentele mondene, iar atunci când o face merge împreună cu Rontzy.

Naty Badea își împarte acum timpul între atribuțiile de mamă și carieră.  În rest, se uită la filme, ascultă muzică și se ocupă de educația fetiței.

Citește și – Cum arată și cu ce se ocupă fiica Margaretei Pâslaru

Citește și – Vezi ce face Carmen Brumă într-o zi obișnuită

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter