Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență. Poza cu care și-a uimit fanii

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 noiembrie 2021, 11:15

Pe Oana Zăvoranu (48 de ani) o știm din telenovele și din aparițiile televizate controversate în care își spune punctul de vedere cu privire la diverse subiecte într-o maineră tranșantă. Fosta iubită a lui Pepe a postat în mediul online o fotografie cu ea din perioada adolescenței. În poză, Oana Zăvoranu poartă un costum vernil și un top verde, haine croite într-un stil tipic începutului anilor ‘90. “Querida” își accesorizase atunci ținuta cu un colier, o pereche de cercei supradimensionați și o pereche de pantofi de culoare maro.

Din câte se poate vedea din poză, Oana se afla în momentul respectiv la o petrecere la cineva acasă. În dreptul postării cu fotografia nostalgică, Zăvornu a scris următorul mesaj:

”Acum 30 ani (n.r. – postarea a fost făcută în 2020)… pe la 16-17 ani ….cand esti smeker, esti smeker de la mama ta din….”

Vezi cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani în galeria foto de mai jos.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

În mod evident, fanii actriței au asaltat-o în mediul online cu peste 11.500 de aprecieri și cu multe mesaje simpatice:

“Ești o fată frumoasa cu o frumusețe naturală, care ți-ai păstrat-o de-a lungul anilor,ar vrea plasticatele alea operate în toate părțile să arate ca tine. Ești un exemplu,așa trebuie să arate o vedetă care se respectă. Abia aștept să văd ce mai face Diva, ce va mai pune la cale, O iubesc!!! Pupici.”

“Tu ești și smekeră, și frumoasă ❤️❤️❤️ai toate calitățile!”

Citeşte şi: Oana Zăvoranu are de recuperat 15 mii de euro de la Luis Lazarus. „Procesul s-a încheiat definitiv”

“Ești neschimbată și frumusețea ta nu se datorează operațiilor estetice cum spun unii😍❤️💋 te ador”

“În poză semeni cu frumoasa actriță Olga Kournikova”

Oana Zăvoranu și secretul ei pentru o siluetă perfectă la 48 de ani

Oana Zăvoranu este înr-o formă fizică de zile mari. Actrița povestea într-un interviu recent că este adesea oprită pe stradă și întrebată de oameni care este secretul siluetei ei. Se pare că nu este vorba despre vreo dietă anume, dar Oana este atentă la alimentație și evită, pe cât posibil, mâncărurile grase.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

“Nu am o dietă anume, trebuie să spun asta. Pur și simplu fac ce-mi place. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta. Însă nici nu-mi refuz micile plăceri, mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit”, a spus acrița, în luna august.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter