Cum arată mâinile Simonei Halep după turneul de la Montreal

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 august 2018, 13:12
După finala de la Montreal, în care a învins-o pe Sloane Stephens, Simona Halep a ridicat brațele pentru a-și saluta fanii, moment în care fotografii i-au surprins în imagini palmele. 

După ultima minge din meciul istovitor cu Sloane Stephens, din finala de la Montreal, Simona Halep, numărul 1 mondial, a căzut în genunchi pentru a-și trage sufletul. Când s-a ridicat, a întins brațele pentru a saluta fanii din tribune, iar fotografiile au surprins palmele campioanei. Astfel, toată planeta a putut vedea cum arată mâna dreaptă a unei sportive de acest nivel. Atât pe degete, cât și în palmă, Simona are bătături mari provocate de racheta de tenis.

Cum arată mâinile Simonei Halep după turneul de la Montreal

Vezi mai multe poze pe libertatea.ro!

Simona Halep a învins-o pe Sloane Stephens pentru a doua oară în decurs de două luni. „Mă face să joc mai bine de fiecare dată când ne întâlnim. E un lucru extraordinar pentru mine. Simt că şi-a îmbunătăţit mentalitatea. E o jucătoare puternică, e complexă, are toate calităţile”, a declarat Simona despre adversara ei din finala de la Montreal.

„Chiar dacă am pierdut, am dat totul pe teren. Evident sunt tristă, dar nu e aşa rău să pierzi în faţa numărului unu mondial. De fiecare dată când joc cu ea mă face să fiu o jucătoare mai bună, mă face să ridic nivelul”, a declarat și Sloane Stephens.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter