Cum arată Lidia Buble nemachiată. Rareori se fotografiază așa

De Unica.ro, pe

Lidia Buble (28 de ani) se află în prezent în vacanță, de unde a publicat mai multe fotografii pe Instagram. Într-una dintre imagini, solista este nemachiată, ipostază în care rareori se afișează în mediul online. Fotografia a stârnit numeroase reacții în rândul comunității artistei.

Cum arată Lidia Buble nemachiată. Rareori se fotografiază așa

„Arăți minunat fără machiaj!; Frumusețe fără machiaj! Distracție plăcută!; Ah, ce ten ai!; Ești foarte frumoasă chiar și fără machiaj!; Ești superbă!; Frumusețe rară!; Mai vrem pozeee; Ești tare faină!; O femeie frumoasă este cu adevărat frumoasă în momentul în care are curajul să se arate așa cum este ea, naturală! Iar tu ești superbă! Ai un ten frumos!”, acestea au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor solistei.

Lidia acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului, dar și siluetei sale. „Am slăbit pentru că televizorul îngrașă și atunci am fost oarecum obligată să slăbesc. Am dat jos 10 kilograme sau chiar mai mult, printr-o alimentație sănătoasă și mult sport”, declara cântăreața în 2019.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

Moment surpriză la Asia Express pentru Lidia Buble: „Lidia s-a cutremurat!”

„Mănânc sănătos. Am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne, la care adaug zilnic sport câteva ore. În fiecare zi, îmi iau aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lângă hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate și fructe”, a mai spus atunci.

În plus, Lidia este adepta tratamentelor faciale, dar și corporale. Solista trece frecvent pragul clinicilor pentru tratamente de curățare, hrănire și hidratare a tenului. Mai mult decât atât, Lidia este o fană a modelării corporale cu ajutorul bețelor de bambus, dar și cu ajutorul altor proceduri.

Din vacanță, solista a publicat, pentru moment, doar fotografii singură. Anul trecut, Lidia a format un cuplu cu actorul cubanez Harlys Becerra (37 de ani). Artista a confirmat despărțirea în decembrie 2021. Ulterior, Lidia a fost fotografiată de paparazzi MediaFLUX.ro în compania lui Horațiu Nicolau, fostul patron Telesport. Afaceristul a vândut postul Telesport trustului Realitatea în anul 2008.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter