Cum arată „James Bond“ la vârsta de 50 de ani

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Marți, 16 octombrie 2018, 14:43
Daniel Craig, actorul din „James Bond”, a împlinit anul acesta 50 de ani și este de nerecunoscut! În urmă cu o luna, Daniel Craig și partenera lui, Rachel Weisz, au devenit părinți pentru prima dată, iar paparazzi au reușit să îl fotografieze pe actor în ipostaza de tătic.

Daniel Craig

Actorul din „James Bond“, a fost surprins de paparazzi alături de fetiţa lui. Daniel purta o ținută casual – un tricou gri, blugi indigo și o șapcă sport.

Anii și-au lăsat amprenta peste actorul din „James Bond”

Din păcate pentru actorul din „James Bond“, anii şi-au lăsat amprenta peste aspectul lui fizic şi este aproape de nerecunoscut de către fani.

 

Actorul din James Bond

Daniel Wroughton Craig  este un actor britanic. El a devenit cunoscut prin rolul jucat în filmul James Bond. Daniel Craig s-a născut la Liverpool și s-a mutat la Londra la 16 ani. Aici a studiat teatrul și a absolvit la începutul anilor ’90 prestigioasa Guildhall School of Music and Drama. A debutat în filmul The Power of One în 1992 ca Sergentul Botha. Craig a mai apărut în filme precum: Lara Croft, interpretându-l pe Tomb Raider alături de Angelina Jolie sau în Road to Perdition, alături de Tom Hanks. Acesta a mai jucat în filme celebre, precum: Sylvia, The Mother, Enduring Love, Munich, Casino Royale, I, Lucifer. În anul 2011 s-a căsătorit cu actrița Rachel Weisz.

 

Citește și: Rachel Weisz și Daniel Craig au devenit părinți

Actorul din Singur acasă pe covorul roșu la un eveniment de la Hollywood. Cum arată acum Macaulay Culkin

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter