Cum arată invitația la nunta Adelinei Pestrițu. Versurile sunt făcute de Flick

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 31 mai 2019, 10:00
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi vor ajune în fața altarului pentru a-și jura iubire veșnică pe data de 20 iulie.

Adelina Pestrițu le-a pregătit o surpriză celor care-i vor fi alături la marele eveniment. Invitația de nuntă este una deosebită, personalizată și… în versuri, iar autorul este nimeni altul decât Flick: ”Vă facem atenți puțin/ C-un eveniment de fiță/ Adelina în buletin/ Nu prea va mai fi ”Pestriță”.   După 2 ani împreună/ Cu iubire și-un copil/ A venit vremea să-i spună/ Un ”Da” sincer lui Virgil!/ În iulie, pe 20 /Vor cu toată bucuria/ Lângă ei tu să petreci/ Și lângă Zeny Maria!/ Zâmbitori și eleganți. La ora 5 după-masă/ Vă așteaptă-n Dorobanți,/ La nunta religioasă”.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea - invitatie la nunta

Adelina Pestrițu a gândit nunta până la cele mai mici detalii. Frumoasa brunetă va îmbrăca două rochii de mireasă diferite, una la biserică și alta în timpul petrecerii. De asemenea, Adelina a personalizat și invitațiile de nuntă pentru domnișoarele de onoare și cavelerii de onoare.

Adelina Pestrițu, în vârstă de 32 de ani, a mai fost căsătorită cu Liviu Vârciu, însă mariajul lor s-a încheiat în 2010, după doar un an. Ulterior, bruneta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Speak, însă cei doi și-au spus adio după doi ani.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împreună o fetiță, pe Zenaida Maria, născută în august 2018.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter